Uutiset

Työkoneet

Kubotan Vice President Mr. Miyake vieraili Suomessa

Konesilta Oy sai heinäkuussa arvovaltaisia vieraita, kun Kubotan Vice President Shinichi Miyake saapui vierailulle. Vierailun aikana Miyake vieraili Kubota asiakkaiden luona ja tutustui Konesilta Oy:n toimintaan.

Niin Kubotalle kuin Konesillallekin on erittäin tärkeää asiakastyytyväisyys. Vierailunsa aikana Miyake keräsikin palautetta suoraan urakoitsijoilta. Kuluneen vuoden aikana Konesilta Oy on myynyt yli 50 uutta Kubota maanrakennuskonetta Suomessa.

Heinoon Kaivin Ay:n Kubota KX057-4 on ollut töissä muutaman kuukauden ja tunteja on jo kertynyt yli 450. ”Hyvin tämä on toiminut ja olemme erittäin tyytyväisiä Kubotaan”, kertoi Heinoon Kaivin Ay:n Juha Seppä. ”Kone on vakaa ja kaivuvoimaa on riittävästi”. Sastamalainen Heinoon Kaivin Ay on perheyritys, joka tekee monipuolista kaivinkoneurakointia.

Hakura Oy hankki uuden Kubotan heinäkuussa. ”Tämä on meille juuri sopivan kokoinen kone. Teemme pääosin kaapelitöitä, jolloin paikka paikoin on todella vähän työtilaa. Kumiteloilla on kätevä liikkua nurmikoilla ja pihoissa”, kertoo Marko Haapasaari.

Lue seuraavaksi