Uutiset

Työkoneet

Kreate rekrytoi Jaakko Kiven

Kreaten väyläyksikön johtajaksi ja Kreaten varatoimitusjohtajaksi on nimitetty pitkän linjan infra-alan ammattilainen DI Jaakko Kivi (45 v).

Jaakolla on yli 20 vuoden kokemus urakointiliiketoiminnasta sekä projektin että liiketoimintojen johtamisesta ja tukifunktioista. Jaakko on ollut mukana lukuisissa merkittävissä infrahankkeissa Suomessa ja ulkomailla ja omaa huomattavaa kokemusta myös allianssitoiminnasta.

Väyläyksikön johtajan roolin lisäksi Jaakko vastaa yhtiöön perustettavasta teknisestä toimistosta, jossa on yhdistettynä yhtiön toiminnan ja kehittämisen kannalta kriittisiä rooleja kuten tarjouslaskenta, hankinta, suunnittelun ohjaus, tietomallinnus ja kehittäminen.

”Jaakko on alan toimijoiden ja asiakkaiden keskuudessa erittäin arvostettu henkilö, joka omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot ja syvän ymmärryksen infra-alasta. Olen erittäin iloinen, että Jaakko päätti tulla osaksi Kreaten ammattilaisten joukkoa. Uskon, että Jaakko tuo huomattavaa lisäarvoa yhtiön polussa kohti strategisia tavoitteita”, toteaa Kreate-konsernin toimitusjohtaja Timo Vikström.

”Uskon, että Kreatella on erinomaiset edellytykset kasvaa entistäkin merkittävämmäksi toimijaksi Suomen inframarkkinassa ja odotan innolla pääsyä mukaan Kreaten kasvuhenkiseen joukkueeseen”, toteaa Jaakko Kivi.

Kreaten nykyinen väyläyksikön johtaja Petri Uitus jatkaa yhtiön palveluksessa ja siirtyy yhtiön tekniseksi johtajaksi vastaten muun muassa yhtiön tarjouslaskennasta. Petrin johdolla väyläyksiköstä on kehittynyt Kreaten olemassaolon aikana yksi Suomen merkittävimmistä toimijoista. Väyläyksikön tuloskehitys on ollut erinomainen ja edellytykset jatkokehittämiseen ovat hyvät. Tästä Jaakon on hyvä jatkaa, toteaa Petri Uitus.

Muutokset astuvat voimaan vuoden 2018 alkupuolella. OP.

Lue seuraavaksi