Uutiset

Työkoneet

Kramer Allrad 680T kurottaa korkeuksiin

KH-Koneiden maahantuoma ja markkinoima 80-sarjan Kramer Allrad 680T on todella monipuolinen työkone – paljon enemmän kuin tavallinen pyöräkuormain. Teleskooppipuomilla, jäykällä rungolla ja nelipyöräohjauksella oleva kuormain antaa lähes rajattomat mahdollisuudet käyttää erilaisia yksittäisiä työlaitteita ja tehdä mitä monipuolisempia työtehtäviä. Lisäksi sen voi rekisteröidä traktoriksi.

Teleskooppipuomilla sen nosto- ja tyhjennyskorkeus ovat omaa luokkaansa, noin 1,5 m enemmän kuin perusversiossa. Tämä 4,5 metrin ulottuvuus tekee Kramerista todella monipuolisen työkoneen. Lisäksi hydraulisella pikakiinnikkeellä varustettuna työlaitteiden vaihto käy helposti ja nopeasti kuljettajan poistumatta ohjaamosta.

Henkilönostokorin koko on 1600×1000 mm, nostokapasiteetti on kaksi henkilöä (350 kg) ja omapaino 280 kg. Kramer 680T:n kanssa korin lattiakorkeus on maksimissaan 5290 mm ja työskentelykorkeus on 7290 mm.

Kramerin nelipistejousituksella oleva ohjaamo on tilava, miellyttävä, lämmin ja ergonominen, koska se on ääni- ja lämpöeristetty sekä tärinävaimennettu. Sisäänkäynti ja poistuminen ohjaamosta onnistuu helposti molemmin puolin leveiden askelmien ja taittuvan joystick-konsolin ansiosta. Näkyväisyys koneen panoraamaohjaamosta on erinomainen eri puolille konetta, sillä ikkunat ulottuvat alhaalta lähelle lattiaa sekä ylhäältä kattoon.

www.kh-koneet.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi