Uutiset

Työkoneet

Kovasiipi toimitusjohtajaksi

Jussi Kovasiipi on aloittanut Volvo Construction Equipment Finland Oy:n toimitusjohtajana. Maxpon aikaan menossa oli neljäs viikko uutta pestiä ja Kovasiipi kertoikin olevansa opintomatkalla uuteen alaan. Auto- ja liikennepuolella mies on toiminut 20 vuotta ja Volvolle hän siirtyi Saint-Gobain Finland Oy:stä.

”Maxpo on oiva paikka tutustua koko kenttään Suomessa. Mielenkiintoiset haasteet odottavat”, kertoi Kovasiipi.

Pitkän uran Volvo.maansiirtokoneiden parissa tehnyt myyntipäällikkö Jan-Peter Nybäck on siirtymässä eläkkeelle. Neljällä vuosikymmenellä konekauppaa tehnyt Nybäck sanoi aina perustaneensa kaupankäynnin henkilökohtaiseen kontaktiin asiakkaan kanssa. Pitkäaikaiset asiakassuhteet luodaan tapaamisissa luodun luottamuksen kautta. Nykyisenä tietokone- ja internetaikana se kun tuppaa välillä unohtumaan.

Lue myös: Volvo Operators Club -kisa käytiin Maxpossa.

Maxpossa esiteltiin koneiden ja laitteiden lisäksi alan uusia kasvoja ja hyvästeltiin vanhoja. Volvo Construction Finlandin kaikkien tuntema myyntipäällikkö Jan-Peter Nybäck (oik.) vetäytyy työelämästä ja uusi toimitusjohtaja Jussi Kovasiipi aloittaa.

Komea taistelupari eli dumpperi A60H ja pyöräkuormaaja L350H saivat Volvon osastolla ansaitsemaansa huomiota. Dumpperin kapasiteetti on 55 tonnia ja tyhjäpaino vajaat 44 tonnia. Kokonaispainoksi kuorma päälle ynnätään siis lähes sata tonnia. Tämä Volvon omalla dieselmoottorilla (470 kW) varustettu dumpperi on malliston järein. Sitä lastaamassa oleva L350H (397 kW) on niin ikään suurin Volvon pyöräkuormaajamallistossa. Työpaino on varusteista riippuen 50-56 tonnia.

Volvo EC60E (5,5-6,8 t) on päivitetty versio vanhasta 55-mallista. Ohjaamo on entistä tilavampi ja säilytystilaa on tullut lisää. Ohjaamossa on seitsemän tuuman LCD-näyttö ja peruutuskamera on vakiona. Ilmastointilaitteen tehoa on kasvatettu 10 prosenttia. Teholukemakin on kasvanut 44,3 kilowattiin ja samalla päästöluokka on nostettu vaiheeseen Stage V. Kuljettajan valittavana oleva ECO-alue takaa alhaisimman mahdollisen polttoainetalouden.

 

 

 

 

 

Lue seuraavaksi