Uutiset

Työkoneet

Korpilahden Talokeskus Oy:lle Kramer Allrad 480 Arctic Power

Korpilahden Talokeskus Oy on Jyväskylän Korpilahdella toimiva täyden palvelun kiinteistöhuoltoyritys. Joulukuun puolivälissä Talokeskuksen lumenauraus- ja hiekoituskalustoon tuli uusi Kramer Allrad 480 -pyöräkuormain Arctic Power -varustuksella. Koneen yritykselle myi KH-Koneet Oy:n Tampereen toimipisteen konemyyjä Jukka Heiskala.

Korpilahden Talokeskuksen Jukka Kivistö-Rahnaston tärkeimmät valintakriteetit Kramer Allrad 480:n valintaan olivat 40 km/h siirtonopeus ja nelipyöräohjaus sekä koneen fyysinen koko viiden tonnin painoonsa ja tehoonsa nähden. Nämä ominaisuudet yhdessä mahdollistavat nopean siirtymisen työkohteesta toiseen sekä työskentelyn melko ahtaissakin paikoissa.

Miika Nyrö

Kuvassa uuden Kramerin vierellä Korpilahden Talokeskus Oy:n Risto Kolu, Jukka Kivistö-Rahnasto (tj.), Jussi Nokelainen ja KH-Koneiden konemyyjä Jukka Heiskala.

Talokeskus huolehtii noin 40 taloyhtiön sekä muutamien teollisuuskiinteistöjen ja omakotitalojen kiinteistönhuollosta Korpilahdella. Yrityksen palvelut käsittävät erilaisia työtehtäviä laidasta laitaan – remonteista ja ruohonleikkuista lumitöihin sekä hiekoituksiin.

Kramerin ohjaamo on miellyttävä, lämmin, ergonominen ja näkyväisyys koneen ympärille on omaa luokkaansa. Myös ksenon- ja led-työvalot saivat kiitosta Kivistö-Rahnastolta. Lisäksi KH-Koneiden maahantuomassa Kramer-mallistossa on vakiona todella monipuoliset varusteet, kuten: kuormanvakaaja, lohkolämmitin, kiinteä akun ylläpitolaturi, peruutushälytin, tuulilasin aurinkosuojakalvo, radio, led-majakka, sähköpiste työlaitteille, sammutin ja säädettävä ohjauspyörä.

Kramerin Arctic Power -talvivarustukseen kuuluvat vakiona: tehokas lämmityslaite, polttoaineen ja hydrauliikkaöljyn esilämmittimet, polttoainekäyttöinen Eberspächer-lisälämmitin kellokytkimellä, sähkölämmitteiset peilit sekä lämmitettävä ja vaimennettu istuin.

Myös koneen työlaitevarustus tuli KH-Koneiden kautta. Koneen mukana tulivat JH-konemarkkinoinnin edustamat  hydraulisesti levenevä SnowStar Zoom SZ2000-3200 -lumiaura, jonka leveys on säädettävissä tarpeen mukaan kahdesta metristä 3,2 metriin, SnowStar-lumikauha, joka on 2,4 metriä leveä ja tilavuudeltaan 1,6 kuutiota sekä SnowStar HK 1000 -hiekoituskauha, jonka leveys on 1,6 metriä ja tilavuus yksi kuutio.

Lue seuraavaksi