Uutiset

Työkoneet

Kopadille uusi edustus

Kun alkuvuodesta uutisoitiin Atlas Copcon lopettavan maantiivistys- ja betonikoneiden myynnin, oli vantaalaisella Kopadilla aika etsiä uusi laadukas valmistaja kyseisiin tuotteisiin. Lopputuloksena päädyttiin ranskalaisen Pacliten laajaan ja laadukkaaseen laitevalikoimaan, joka oli kiinnostanut toimitusjohtaja Janne Niemeä ja työtovereitaan jo pitkään. Pacliten myötä hyllyille löytyi paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita. Kopadin toiminta jatkuu kaikilta osin kuten ennenkin, vain joidenkin tuotteiden logo ja väri

Toimitusjohtaja Janne Niemi kertoo, että ranskalainen laitevalmistaja Paclite tarjoaa erinomaisen ja kattavan tuotevalikoiman tärylätkistä kevyisiin kaksivalssijyriin ja betonihiertimistä minidumppereihin.

ovat nyt vaihtuneet.

”Olemme jo itse asiassa myyneet Pacliten tuotteista muun muassa maantiivistäjiä, hierrinkoneita, tärysauvoja, valomastoja ja hiomakoneita. Sen paremmin asiaa ei kuitenkaan vielä ole markkinoitu. Kaupankäynti on käynnistynyt omalla painollaan ja on nyt hyvässä vauhdissa. Pacliteä on myyty Suomessa aiemminkin, mutta nyt tarjoamme virallisen täyden palvelun maahantuonnin. Kuten muillekin edustuksillemme, takaamme Paclite-tuotteille takuut, huollot ja varaosatoiminnot”, aloittaa Janne Niemi.

”Parhaillaan pumppaamme ylöspäin varastoamme ja räätälöimme Pacliten koko maailman valtavasta tuotevalikoimasta itsellemme tänne Suomeen sopivat ratkaisut. Meillä on entuudestaan jo hyviä referenssejä Pohjoismaiden ja Keski-Euroopan markkinoiden isojen tekijöiden taholla. Pääpaino Paclite-tuotteissa meillä on maantiivistyskalustolla.”

”Työmailla on nykyään hektinen ilmapiiri ja tarve kone- ja laiteinvestoinneille tulee äkkiä ja joskus odottamatta. Me Kopadilla tarjoamme tuotteet hyllystä nopeasti asiakkaillemme. Kaikille edustamillemme tuotteille on saatavilla myös nopea huoltopalvelu”, jatkaa Niemi.

Uusina tuotteina Kopadin valikoimiin tulevat pienet ja keskisuuret, päältäajettavat jyrät.

”Asiakaskunnassamme on runsaasti potentiaalia myös näiden ajettavien kaksivalssijyrien suhteen. Ne soveltuvat kokonsa puolesta juuri jalkakäytäville, parkki- ja piha-alueille sekä pieniin teiden korjaustöihinkin. Pacliten yksi etu on tuotteiden varmatoimisuus ja helppokäyttöisyys. Jyrät eivät tee poikkeusta tässä suhteessa”, päättää Niemi.

Toinen aivan uusi tuoteryhmä on pienet perässäkäveltävät dumpperit eli moottorisoidut kottikärryt. Purku-urakoitsijat ovat nekin tuttuja Kopadille jo Brokk-purkurobotin ja Epiroc-purkulaitteiden tiimoilta.  Noin 350 kiloa kantavalla mallilla HTL350 on kätevä viedä purkujätettä pois sisätiloistakin. Koneen leveys kun on vain 721 millimetriä.

Pacliten laajaan tuotevalikoimaan voit parhaiten tutustua avaamalla tuoteluettelon osoitteessa www.kopadi.fi.

Lue seuraavaksi