Uutiset

Työkoneet

Kopa-telat työnäytöskiertueella

Koneosapalvelu järjestää pehmeiden maiden puunkorjuuta esittelevän työnäytöskiertueen yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa.

Puunkorjuun lisääminen pehmeiltä mailta on puhuttanut toimialaa viime vuosina voimakkaasti. Korjuutarpeiden muuttuessa myös metsäkoneiden varustelupuolella on tehty kehitystyötä koneiden kantavuuden parantamiseksi. Koneosapalvelu lanseerasi syksyllä 2016 uudenlaiset erittäin kantavat telat, jotka on suunniteltu erityisesti pehmeään maastoon. 

Kopa-kantavat telat ovat vakiinnuttaneet paikkansa monen koneyrittäjän varustepakissa tuoden joustavuutta korjuuajankohtaan, parempia ajo-ominaisuuksia ja vähemmän vaurioita upottavilla savotoilla. Tuotekehitystä on aktiivisesti jatkettu yhteistyössä käyttäjien kanssa ensiesittelyn jälkeen. 

Kopa-kantavien telojen työnäytösten ajankohdat

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua telojen ominaisuuksiin ja kuulla koneyrittäjien kokemuksia teloista kuuden metsätyönäytöksen yhteydessä tänä vuonna. Työnäytöksiä järjestetään kolme kevätkaudella ja toiset kolme syksyllä eri puolilla Suomea. Kahden ensimmäisen näytöksen leimikot on vahvistettu ja muista kohteista tulee lisätietoja myöhemmin. Viimeisimmät tiedot tarjoillaan aina osoitteessa www.koneosapalvelu.fi

Päivä ja paikka Koneyrittäjäkumppani Yhteistyökumppanit Näytöskoneiden merkki
ke 8.5. Taavetti
Luotosentie 195
Junnonen Forest Oy UPM Metsä John Deere
ti 21.5. Sotkamo
Sumsantie 19 A
Metsäkoneurakointi
Piirainen Oy
Komatsu Forest Oy,
Metsänhoitoyhdistys Sotkamo ry
Komatsu
ti 11.6. Kokkola M. Uusitalo Oy MetsäGroup, Metsäkeskus Ponsse & John Deere

Näytökset jatkuvat syksyllä, jolloin telat nähdään mm. Ponssen, Logsetin ja SampoRosenlewin metsäkoneissa. Syyskauden näytösajat ja paikkakunnat vahvistetaan elokuussa.

Eikun päivämäärät kalenteriin ja maastoon!

LUE MYÖS: Koneosapalvelun uuden toimitilan rakennustyöt on käynnistetty

Lue seuraavaksi