Uutiset

Kuljetuskalusto

Konepörssin kanavien suosio kasvaa – jo yli 21 000 seuraajaa somessa

Vahvasti ammattimaisen sisällön ansiosta Konepörssin sosiaalisen median kanavien suosio on jatkanut vahvaa kasvuaan, ja ne ylittivät syyskuussa jo 21 000 seuraajan rajan.

Youtubessa Konepörssi on maamme seuratuin ammattilehti nyt jo lähes 9 000 tilaajalla. Monet Youtube-videomme saavat tuhansia katsontakertoja ja katsotuin video ylittää kohta jo miljoonan näyttökerran rajapyykin.

Tämän Konepörssin videon on pian katsonut jo miljoona ihmistä ympäri maailmaa.

Näiden verkkosivujemme kävijämäärät osoitteessa www.koneporssi.com saavuttavat tämän vuoden aikana yli 2 miljoonan sivulatauksen rajan vuositasolla. Se on osoitus sivujen sisällön laadusta ja monipuolisuudesta, sekä hyvästä hakukoneoptimoinnista ja mobiilikäytettävyydestä. Sivuille ohjautuu uusia lukijoita myös Nettikone– ja Nettiauto-markkinapaikkojen kautta.

Konepörssi on työkone- ja tavarakuljetusalan kirkkaasti luetuin media Suomessa ja se tavoittaa kuukausitasolla 150 000 yrityspäättäjää. Lukijatutkimuksen mukaan lehtemme lukijoista jopa 78 prosenttia käyttää Konepörssiä hankintapäätöksiensä tukena ja 91 prosenttia antoi lehdelle yleisarvosanaksi erittäin hyvä tai melko hyvä.

Painettu Konepörssi yhdistettynä alan laajimpaan verkkosisältöön ja sosiaalisen median kanaviin luovat yhdessä erinomaiset mahdollisuudet tuloksekkaaseen markkinointiin.

Käy tykkämässä kanavistamme ja pysyt ajan tasalla päivityksistä:

Konepörssi Youtube

Konepörssi Facebook

Konepörssi InstagramLue seuraavaksi