Uutiset

Työkoneet

Konepörssin joulukalenteri on avattu

Konepörssin tämän vuoden joulukalenteri ”koneita, autoja ja tonttuja” on täydessä vauhdissa Facebook-sivuilla. Jo kaksi luukkua on auki. 
Mene siis Konepörssin naamakirjaan tästä ja tykkää ensin Konepörssin sivusta (moni on sen jo tehnyt) ja sen jälkeen joulukalenterin luukuista. Joulu on kaikensorttisen tykkäämisen aikaa. Kuka tykkää häsätä ja hermoilla jo kolme kuukautta ennen, kuka taasen tykkää matkustaa mahdollisimman kauas Stockmannin joulukuvastosta.

Yhtä kaikki, tälläkin kertaa Konepörssin tykkääjien kesken arvotaan kaksi Leatherman Tread Black Metric -monitoimiranneketta (arvo 229 euroa) sekä 20 kappaletta Snarfblade Black -monitoimityökalua suojakotelossa.

Facebook ja Joulupukki eivät kuitenkaan ole mukana arvontaa järjestämässä, vaan Konepörssin oma tonttutoimikunta vastaa tonttujen rekrytoinnista, vakuutuksista, muonituksesta ja hyvinvoinnista. Konepörssin johtava kalenteriasiantuntija kertoo, että tonttuja ei ole millään muotoa vahingoitettu kuvauksien aikana. Tai no ehkä vähän yhdessä tilanteessa. 

Samalla kun tykkää, sopii myös verryytellä omia aivosopukoita ja arvuutella, mitä kone- tai automerkkejä kuvissa on.

Lue seuraavaksi