Uutiset

Työkoneet

Konepörssi on Suomen luetuin ammattilehti

Vaikka viime vuosi oli taloudellisesti haastava myös lehtikustannustoiminnassa, jatkoimme laadukkaan sisällön tekemistä. Ammattitaitoinen toimituksemme tuottaa mielenkiintoista luettavaa tasapainoisesti Suomen laajimman ilmoitussisällön kanssa.

Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan painettujen lehtien lukeminen on kasvanut taantumavuonna. Sisältöään kehittäneet lehdet ovat kiinnostaneet lukijoita eniten myös viime vuonna. Myös lehtien omat verkkosivut ovat tuoneet sisältönsä kautta lisää lukijoita. Kaikkiaan tutkimuksessa raportoidaan 183 lehteä. Kansallinen Mediatutkimus on lehtikustantajien, näiden liittojen, Kärkimedian ja Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton yhdessä päättämä ja Levikintarkastus Oy:n kautta tilaama tutkimuskokonaisuus.

Konepörssi-lehden lukijamäärä kasvaa tasaisesti. Lehden monipuolinen ja uudistuva sisältö selittää osaltaan kasvua. Mielenkiintoinen ja ajankohtainen verkkolehtemme on tuonut lisää lukijoita painetulle versiolle ja päinvastoin. Konepörssi- lehden verkkosivut ovat kasvattaneet koko ajan kävijämääriään.Niiden sisältö painottuu jatkossa yhä enemmän ajankohtaisuuteen, liikkuvaan kuvaan ja käytetyn kaluston hakukoneeseen.

Pelkkä painosmäärän kasvattaminen ei ole takuu lukijamäärän kasvulle. Lehden sisällön monipuolisuudella ja laadukkuudella sen sijaan saavutetaan lukijoiden kiinnostus, joka on meille Konepörssi-lehdessä ensiarvoisen tärkeää.

Kiitos kaikille lukijoillemme, pyrimme olemaan luottamuksenne arvoinen myös jatkossa.

JL

www.levikintarkastus.fi