Uutiset

Työkoneet

Koneosapalvelun toimitusjohtaja vaihtuu

Ville Nevalainen

Ville Nevalainen ottaa vastaan Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajan tehtävät 1.5.2015 alkaen. Nevalainen on toiminut Koneosapalvelun hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2011 lähtien ja jatkaa myös tässä tehtävässä.

”Yhtiö tarvitsee tällä hetkellä lisää resursseja kasvu- ja kehitystavoitteiden läpiviemiseksi, joten tuntuu järkevältä suunnata omaa työpanostani myös operatiiviseen johtamiseen hallitustyöskentelyn lisäksi. Perheyrityksessämme aktiivinen osallistuminen päivittäiseen työskentelyyn tuntuu luontevalta ja motivoivalta”, kertoo Nevalainen.

Ville Nevalainen on 45-vuotias diplomi-insinööri, joka on työskennellyt ennen Koneosapalvelun emoyhtiöön Outokummun Metalliin mukaan tuloaan mm. Timberjackilla ja ABC Technologiesilla.

Outokummun Metalli Oy:ssä ja sen osakkuusyhtiöissä Nevalainen on työskennellyt vuodesta 2002 lähtien. Näihin tehtäviin on sisältynyt mm. Waratah OM Oy:n toimitusjohtajuus 2004-2008 ja hallituksen jäsenyys 2009 alkaen. Koneosapalvelun hallituksen puheenjohtajuuden lisäksi Nevalainen on toiminut Pentin Paja Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2009.

Mika Aliranta siirtyy myyntijohtajaksi.

Lue seuraavaksi