Uutiset

Työkoneet

Konekaupan Villi Länsi laukkaa jälleen

Savumerkit lounaisen Suomen taivaalla kertovat, että alueen konekauppiaat valmistautuvat taas lyömään pelipöytään valttikorttinsa ajalla maaliskuun 23.-24.Kortti tuo ja kortti vie, mutta tässä tapauksessa vain tuo, sillä pakasta vedetään maaliskuussa esille vain tarjouksia. Konekaupan Villi Länsi on lounaisen Suomen koneliikkeiden yhteistapahtuma, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Tapahtuma on pidetty jo toistakymmentä kertaa.

Seuraavat yritykset vastaavat tänä vuonna Villin Lännen meiningistä: Dae-Tek Oy/Realmachinery OyHonka-Trading Oy,  Huddig OyKH-Koneet Oy, Konevuokraamo RenttiLännen Tractors OyLännen Konepalvelu OyPriimarengas, Rinomachine Oy, Rotator Oy, Suomen Rakennuskone OyTekmep Oy, Wihuri Oy Tekninen Kauppa/Witraktor ja WP-Katsastus Oy. Yllämainittujen lisäksi tuotteitaan ja palveluitaan esittelevät myös useat yhteistyökumppanit.

Suurin osa yllämainituista yrityksistä sijaitsee Liedossa Tuulissuolla. Poikkeuksina ensimmäistä kertaa Villin Lännen meininkiin liittynyt RinoMachine (Raisio) sekä Loimaan tehtaalla saluunan ovia auki pitävä Lännen Tractors Oy. Muut siis ovat varsin kompaktisti pienellä alueella. Suomen Rakennuskone on myös nyt mukana ja tuo tuotteitaan Liedossa sijaitsevalle Virjonen Oy:n murskausasemalle. Turun seudulle uusia toimitloja parhaillaan pystyttävä Rotator on sekin mukana ensimmäistä kertaa.

Rotatorin uudet toimitilat rakentuvat parhaillaan ohikulkutien varteen Lietoon, aivan Tuulissuon liittymän kupeeseen. Paalut on jo isketty.

Lue seuraavaksi