Uutiset

Työkoneet

Kompaktit monikäyttöiset SolidMaxx-varastot

SolidMaxx

Suomessa vuonna 2019 lanseeratut SolidMaxx-vaarallisten aineiden varastot ovat saavuttaneet muutamassa vuodessa vankan suosion. Tyylikäs ja vankkarakenteinen SolidMaxx-varastokontti löytyy yhä useamman Suomessa toimivan yrityksen piha-alueelta, jossa sitä käytetään tynnyreiden tai IBC-konttien varastointiin säältä suojassa.
SolidMaxxin suosiota selittää sen kilpailukykyinen hinta, joka yhdistyy moderniin ulkonäköön sekä hyvään laatutasoon. Lisäksi lisävarusteiden avulla varaston toiminnallisuus on optimoitavissa erilaisiin varastointitarpeisiin.

”SolidMaxxien saavuttama suosio ei tullut meille täysin yllätyksenä, sillä monissa yrityksissä on tarvetta pienemmille ja edullisille vaarallisten aineiden varastoratkaisuille. Mallisto täydensi erinomaisesti valikoimaamme tässä segmentissä ja se palvelee erinomaisesti niitä tarpeita, joihin iso vaarallisten aineiden varastokontti on liian järeä”, kertoo DENIOS Finlandin myyntipäällikkö Juha Porraskorpi.

Varaa mistä valita

Mallisto pitää sisällään kaksi eri kokovaihtoehtoa, jotka molemmat ovat saatavilla lämpöeristyksellä tai ilman. Pienempi SolidMaxx-varasto mahduttaa sisäänsä neljä 200 litran tynnyriä tai vaihtoehtoisesti yhden 1000 litran IBC-kontin. Suurempaan malliin mahtuu puolestaan kahdeksan tynnyriä tai kaksi IBC-konttia rinnakkain. Ja mikä tärkeintä vaarallisia aineita varastoitaessa, kaikissa SolidMaxx-malleissa on integroitu valuma-allas, jolloin mahdolliset vaaralliset nestevuodot eivät pääse valumaan ympäristöön, eikä myöskään erilliselle valuma-altaalle ole tarvetta.

”Suomen olosuhteissa kaikkein suosituimpia ratkaisuja ovat olleet lämpöeristetyt ja lämmityksellä varustetut SolidMaxxit”, paljastaa Porraskorpi.

Lämmityksen lisäksi molemmat kokovaihtoehdot voidaan varustaa esimerkiksi koneellisella ilmanvaihdolla tai valaistuksella. Lisäksi valuma-altaisiin on mahdollista tilata muovinen (PE) sisävuoraus. Koneellinen ilmanvaihto varmistaa riittävän ilmanvaihdon, silloin kun on riski räjähdysvaarallisen, syttyvän tai terveydelle haitallisen höyryn syntymiseen. Muovinen valuma-altaan sisävuoraus tulee puolestaan kyseeseen voimakkaita happoja tai emäksiä varastoitaessa. Kaikki lisävarusteet ovat saatavilla myös ATEX-hyväksyttyinä versioina, mikäli varastoitavien aineiden pohjalta tehty riskiarvio tätä edellyttää.

Lue seuraavaksi