Uutiset

Työkoneet

Kohti paperitonta toimintaa – Maranet

Tietotekniikan konsultointi- ja ohjelmistokehitysyritys, riihimäkeläinen SW-Tech Oy esitteli Maxpossa paperittomaan liiketoimintaan tähtäävän ohjelmiston.

Maranet-työmaakirjausohjelma on suunnattu  maarakennus-, kuljetus- sekä koneyrityksille, ja se tallentaa työmaalla kaikki aikaisemmin paperilapuille tai Klubi-askin kansiin kirjatut tiedot heti kerralla digitaaliseen muotoon. Syötetyt tiedot ovat näin heti laskutuksen tai muun raportoinnin käytössä ilman ehkä jo hukassa olevien dokumenttien etsiskelyä. Ohjelmiston myötä myös hajallaan olevilta työmailta saadaan tiedot nopeasti laskutukseen. Maranetin sanotaan olevan yhteensopiva kaikkien laskutusohjelmien kanssa.
Ohjelmiston käyttö edellyttää verkkoyhteyttä ja sitä käytetään verkkoselaimen avulla, joten mitään erillistä sovellusta ei tarvitse ladata koneeseen. Maranet-tallennusohjelma toimii tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa, kuten Anne Malinen yläkuvassa näyttää. Kentällä kirjaukset tehdään luontevasti älypuhelimella. Muillakin alustoilla se onnistuu. Mukaan voidaan liittää myös valokuvia. Tiedot ovat syötön jälkeen välittömästi toimistossa hyödynnettävissä ilman papereiden lähettelyä. Työkohteessa tehdyt kirjaukset ja niiden välitön siirtyminen seurantaan mahdollistavat myös esimerkiksi reaaliaikaisten ajojärjestelyjen teon.
Maranet-ohjelma poistaa paperisen viestinnän työmaan ja toimiston väliltä kokonaan. Sen laskutus tapahtuu kuukauden pituisina jaksoina, ja perustuu aktiivisten käyttäjien todelliseen lukumäärään ilman määräaikaisia sopimuksia. Verkossa voi tutustua ilmaiseksi ohjelman demo-versioon kuukauden pituisena testijaksona osoitteessa www.maranet.fi

 

 

Lue seuraavaksi