Uutiset

Työkoneet

Kobelcon pääkonttori Hollantiin

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) on avannut uuden Euroopan toimintoja koordinoivan pääkonttorinsa Almeren kaupunkiin Hollantiin. Se tulee toimimaan yhtenä japanilaisyhtiön strategisista valtameren takaisista keskuksista, kerrotaan Kobelcolta.

Amsterdamin läheinen sijainti takaa hyvät yhteydet niin ilma-, maa- kuin meriteitse. Uudessa keskuksessa toimii myynti ja markkinointi sekä tekninen tuki. Myös varaosavarasto on Almeressa, mistä käsin palvellaan Euroopan, Lähi-Idän, Afrikan ja Venäjän sekä sen entisten alusmaiden markkinoita (CIS).

Keskus käsittää kaikkiaan 5300 neliömetriä hallitilaa. Tästä 4000 neliömetriä on varaosavaraston käytössä. Toimisto- sekä koulutustilat käsittävät 1300 neliömetriä.

”Olemme todella innoissamme voidessamme aloittaa asiakkaidemme suoran palvelun 10 vuoden tauon jälkeen. Uudet tilamme vahvistavat Kobelcon brändiä yhtenä maarakennusalan vahvimmista. Täältä käsin henkilökuntamme voi olla tiiviisti yhteydessä asiakkaisiimme ja jälleenmyyjiimme sekä entistä paremmin ottaa huomioon eri maiden ja maanosien erikoistarpeet. Kehitämme jatkossa kaivukoneemme sopimaan yhä paremmin eri markkinoille”, kertoo KCME:n toimitusjohtaja Makoto Kato.

”Tarjoamme nyt ja jatkossa asiakkaillemme kaivukoneita, jotka tunnetaan polttoainetehokkuudesta ja suorituskyvystä. Uuden pääkonttorin jälkimarkkinointi toimii diilereiden kautta siten, että asiakkaat voivat maksimoida tuottavuuden ja minimoida seisokkiajat koneille”, lopettaa Kato.

Suomeen Kobelco-kaivukoneet tuo Konekesko.

Lue seuraavaksi