Uutiset

Työkoneet

Kivisampo laaajentaa repertuaariaan

​CMS Cepcor® Limited on Englannin Coalvillessä (Leicestershire) sijaitseva yritys, joka valmistaa ja toimittaa kunnostettuja murskaelementtejä sekä vara- ja kulutusosia kaikkiin murskainmerkkeihin. Yritys mainitsee olevansa maailmanlaajuinen toimija ja Euroopan suurin murskaimien osien valmistaja ja toimittaja.

Yrityksen nettisivujen mukaan hyllyistä löytyy osia kaikkiin olemassaoleviin merkkeihin. Sellaiset meilläkin tutut nimet kuin Finlay, Rubblemaster, Nordberg, Pegson, Kleeman, Sandvik, Terex-Finlay ja Metso tuettujen brändien joukosta löytyvät. Ja monta monta muuta.

Vuonna 1960 perustettu yritys on kasvanut johtavaan asemaansa muun muassa yrityskauppojen seurauksena. Viimeisin hankinta on vuodelta 2017, jolloin iskupalkkimurskaimiin erikoistunut Requip Supplies Limited liittyi osaksi CMS Cepcor® Limited -yritystä.

Kivisampo oy on tehnyt yhteistyötä CMS:n kanssa jo noin kolme vuotta, mutta nyt yhteistyö laajenee koskemaan myös iskupalkkeja ja varaosia.

”Olemme toimittaneet tänä syksynä asiakkaille kokonaisia heiluripaketteja akseleineen ja laakereineen sekä murskaimen runko-osia”, kertoo Panu Laitila Kivisampo oy:stä.

”Meillä on Kouvolassa kattava valikoima CMS:n murskainten kulutusosia varastossa. Myös yleisimpien koneiden varaosat ovat tulossa varastotuotteiksi. Varaston kierto on nopeaa ja kontteja tulee joka kuukausi. Isoimmat osat tulevat Englannista konteissa tai lavarahtina noin viikossa. Pienempiä osia saadaan seuraavaksi päiväksi”, jatkaa Laitila.

”Osat ovat hinnoiltaankin kilpailukykyisiä, mutta ennen kaikkea erittäin laadukkaita. Osa tuotteista valmistetaan CMS Cepcorin tehtaalla Englannissa ja joihinkin tuotteisiin he käyttävät tarkoin valittuja toimittajia. Laadun varmistus tehdään CMS Cepcorin toimesta Englannissa.”

Lue seuraavaksi