Uutiset

Työkoneet

Kinshofer osti Aponoxin liiketoiminnot

Yli 38 vuoden ajan Kinshofer on ollut johtava kaivukoneiden ja trukkiasenteisten nostureiden lisälaitevalmistaja. Jo aiemmin yritys on ostanut hollantilaisen Demerac B.V.:n ja saksalaisen HKS Abbruch und Verschrottungstechnik GmbH:n. Aponox Oy:n liiketoimintojen hankinta kattaa nyt puuttuneen lenkin ja tekee Kinshoferista kokonaisvaltaisen edustajan kaivukoneiden lisälaitemarkkinoilla. Kinshofer on Aponox -kaupallaan lisännyt jo aiemminkin kattavaan tuotevalikoimaansa hyvin innovatiivisen paketin pyörittäjä‐kallistajia, kääntölaitteita ja pikakiinnikkeitä.

”Tällä kaupalla Kinshofer osoittaa edelleen olevansa täysin sitoutunut tavoitteeseensa olla maailmanlaajuisesti johtava tekijä kaivukoneitten lisälaiteteollisuudessa samalla säilyttäen jo luodut suhteet nosturiteollisuuteen”, kehaistaan tiedotteessa.

Kinshofer Aponoxin kasvu on edelleen tiedotteen mukaan taattu Kinshoferin hyvin rakennetulla kansainvälisellä myynti‐ ja markkinointiverkostolla. Sitoutuneiden ja hyvin koulutettujen työntekijöidensä ja nykyaikaisten työstökoneidensa ansiosta Kinshofer AponoxOy jatkaa tuotteiden kehittelyä ja valmistusta Suomessa. Saavuttaakseen nykyiset markkinoiden vaatimukset Kinshofer Aponox Oy palkkaa välittömästi lisää henkilökuntaa, erityisesti insinöörejä ja koneistajia.

Molempien yritysten intohimona on ollut kauppakumppaneitten mukaan tuotteiden laatu ja innovaatiot. Thomas Friedrich on Kinshoferin toimitusjohtaja.

”Kinshofer jatkaa strategiaansa luoda tälle alalle ”kaikki yhdestä osoitteesta” (One‐Stop‐Shop) –ratkaisun näille erinomaisesti suunnitelluille tuotteille. Näin lisätään hyötysuhdetta, ja mikä vieläkin tärkeämpää, kannattavuutta”, kertoo Kinshofer.

Yrjö Raunisto on Aponoxin perustaja.

”Tämä tietotaidon keskittyminen muodostaa voimakkaan pohjan tulevaisuuden tuotekehitykselle. Tästä asiakkaat voivat vain hyötyä. Erityisesti NOX‐tuotevalikoiman laajeneminen luo uusia innovaatioita tälle teollisuuden alalle. Olen innoissani siitä, että saan olla osa tätä tulevaisuutta”, tiivistää Raunisto.

Kinshoferin ja Kinshofer Aponoxin työntekijät työskentelevät nopean yhdistämisen puolesta taatakseen kansainvälisesti asiakkailleen laajan tuote‐ ja palveluvalikoiman. Kinshofer on hyvin tyytyväinen siihen, että Yrjö Raunisto jatkaa Kinshofer Aponoxin konsulttina ja tulee siten olemaan tärkeä osa organisaatiota.

Lue seuraavaksi