Uutiset

Työkoneet

Kinshofer esiintyi Baumassa kotikentällä

Kinshofer GmbH on yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista kaivukoneiden ja autonostureiden lisälaitevalmistajista. Viime vuosina tuotevalikoimaa on laajennettu yrityskaupoilla joissa hollantilainen Demerac B.V., suomalainen Aponox Oy ja ruotsalainen RF- System Ab ovat siirtyneet osaksi Kinshofer Groupia. Baumassa perinteisten Kinshofer tuotteiden lisäksi esillä olivatkin Nox kallistajapyörittäjät, RF kauhat ja Demarec purkutyökalut.

Näyttelyaluetta kiertäessä tuli huomattua Demarec leikkureiden, pulveroijien ja purkukourien vahva osuus näyttelyalueella esillä olevissa purkukoneissa.

Kinshoferin toimitusjohtaja Thomas Friedrichin mukaan Demarec on Keski-Euroopassa eräänlainen ”standardi” kun puhutaan purkutyökaluista. ”Vahva osuus perustuu mm. yli 25 vuoden kokemukseen ja asiakastoiveiden onnistuneeseen huomioon ottamiseen tuotekehityksessä sekä urakoitsijan tuottavuutta parantaviin työlaitteisiin,” kertoo Juha Strandberg Kinshofer Aponox Oy:ltä yhdessä Niilo Rautionmaan kanssa, joka edustaa Kinshofer tuotteita Suomen markkinoilla. ”Olemme myyneet Kinshoferin ja Demarecin tuotteita jo vuosia asiakkaillemme ja niistä saatu palaute on erittäin hyvää. Lisäksi, kun tuotevalikoima on laaja uudistuneiden NOX-rototiltti-mallien sekä RF-Systemsin kauhojen ja lisälaitteiden myötä, on kasassa todella kattava ja laadukas työlaitevalikoima ja kaikki saman katon alta”, toteaa toimitusjohtaja Niilo Rautionmaa.

Lue seuraavaksi