Uutiset

Työkoneet

Kiinan Bauma toteutuu- Venäjä ei

Koronavirus on aiheuttanut ammattitapahtumien peruuntumiset tältä vuodelta lähes kokonaan. Niin meillä kuin muualla. Poikkeuksena on Bauma China, joka pidetään ennakkoasetelmien mukaisesti marraskuussa (24.-27.11. 2020). Paikka on Shanghain kansainvälinen messukeskus (Shanghai New International Expo Centre).

Kiina on toipumassa COVID-19 -pandemiasta ja myös rakentaminen on lähtenyt uudelleen käyntiin lyhyen hiljaisemman ajanjakson jälkeen. Sekä Kiinan rakentamiselle että rakennuskoneteollisuudelle povataan kaikesta huolimatta edelleen 10 prosentin kasvua tälle vuodelle.

Bauma China kerää yhteen yli 3 000 näytteilleasettajaa ja pinta-alaa on 300 000 neliömetriä. Järjestäjät ilmoittavat, että kaikkien näyttelyyn osallistuvien terveys on prioriteettilistalla ykkösenä. Näyttelyyn saapuvien on täytettävä internetissä etukäteen ilmoittautumislomake. Itse näyttelyssä on tarkat hygieniasäädökset, joiden noudattamisessa ei järjestäjien mukaan lipsuta.

Perinteisesti näyttelyssä on myös eri maiden omia paviljonkeja. Näistä mukaan ovat jo lupautuneet ainakin Saksa, Italia, Espanja, Englanti, Turkki sekä Etelä-Korea.

Bauma-näyttelyitä järjestävä Messe München ilmoittaa myös, että syyskuuksi kaavailtu Bauma CTT Russia Moskovassa on siirretty ensi vuoden toukokuulle (25.-28.5.2021).


Lue seuraavaksi