Uutiset

Työkoneet

KH-Koneet järjestää asiakaspäivät 11.-12.9.2020

KH-Koneet toteaa tiedotteessaan: ”Tapahtumaköyhän kevään ja kesän jäljiltä meillä on valtavasti näytettävää ja kerrottavaa niin kiinnostavista uutuuskoneista kuin palveluista. Tule, näe ja koeaja uutuudet.”

Uutuuksina esitellään muun muassa Kramer 5040 -pyöräkuormaaja sekä Arcon Pro -takahiekoitin. Se on varusteltu kahdella lautasella ja hiekoitin toimii myös sirottavana hiekottimena, tarpeiden mukaan.

Varustekaupan varastoja tyhjennetään asiakaspäivillä poistohinnoin. Kannattaa mennä paikalle kaivamaan huippulöytöjä ja tutustumaan Suomen suurimpaan lisävarusteiden tavarataloon.

Vaihtokoneista luvataan tarjouksia, joita ei ole missään muualla kuin Klaukkalan asiakaspäivillä.

Kaikista huolto-osista luvataan 30 prosentin alennus. Varaosamyyjät ovat paikan päällä. He auttavat löytämään oikean osan jokaiseen tarpeeseen.

Koneita, arvontaa ja Jethro

Esittelyssä on lisäksi Wacker Neusonin ja Kobelcon suosittuja konemalleja. Asiakaspäivillä voi osallistua myös lumilingon arvontaan. OP:n/Fennian asiantuntijat ovat käytettävissäsi molempina päivinä. Lauantaina pääsee myös kuulemaan, miten Jethro Rostedt ottaa koneiden esittelyt haltuun.

KH-asiakaspäivät järjestetään 11.–12.9. Klaukkalan toimipisteellä osoitteessa Metsäkyläntie 6. Nähtävää ja koettavaa on tarjolla perjantaina kello 9–18 ja lauantaina kello 9–15 välisenä aikana. Asiakaspäiville ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää kun porhaltaa paikalle.


Lue seuraavaksi