Uutiset

Työkoneet

Keijo Ala-Kantti ky:lle Suomen ensimmäinen McCloskey C50 -leukamurskain

Saman valmistajan seula on ollut meillä käytössä jo reilun vuoden ilman mitään ongelmia, vastaa Ala-Kantti kysymykseen murskamerkin valintaperusteista. – Toki pitää myös todeta murskan myyneen Honka Trading Oy:n Juha Leivon tehneen kovasti meidän kanssa kauppaa jo aikaisemmin. – Huolto on myös lähellä, omassa kylässä ja täytyy sanoa Hietaojan Teemun olevan mies paikallaan, kun tarvitaan apua, lisää Ala-Kantti hankintaperusteita.

Honkajoen ympäristössä on toistaiseksi riittänyt kysyntää Keijo Ala-Kantti Oy:n sora- ja kiviainestuotteille. – Aina jalostetaan tuote asiakkaan toivoman kokoiseksi. Omilla murskilla ja seuloilla jalostetaan ja omat kuormaajat lastaavat sora-autoihin, joita meillä on tällä hetkellä kaksi kappaletta. Lisäksi ajetaan yhdellä autolla turvetta, jonka nostosta kyllä vastaavat alueen muut urakoitsijat, kertoo Ala-Kantti yrityksen toiminnasta. Yrittäjän lisäksi 7 palkollista vastaa tuotannosta tällä hetkellä.

McCloskey C50 murska pääsi heti Masiina Messujen jälkeen Ala-Kantin kiviainesasemalle töihin. – Pari päivää on nyt ”hakattu” ja tehtaan kouluttajan kanssa opeteltu koneen ominaisuuksia. Eihän näistä koneista yleensä suuria eroja löydy, mutta tämä C 50 yllätti. Saimme ajettua yllättävän pientä ja puhdasta lajiketta suoraan murskalta, joka ei aikaisemmin ole tahtonut onnistua.

Leuan asetusten säätö oli myös helppoa, joka nopeuttaa toimintaa eri lajikkeita ajettaessa, päättää Keijo Ala-Kantti ja toteaa lopuksi että muutaman kuukauden päästä nähdään onko tarvinnut Teemulle soitella huoltojen perään.

Tämä McCloskey Internationalin ensimmäinen leukamurkamalli on osoitus valmistajan vahvasta tuotekehityksestä. CAT C9 moottori, Kawasakin valmistamat hydrauliikkapumput ja Telsmithin valmistama leukayksikkö ovat osa tuotteen teknistä edistyksellisyyttä.

Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli, leuan asetusten helpposäätöisyys ja suurimpia luokassaan oleva syöttösuppilo ovat osa helppokäyttöisyyttä. Selkeä rakenne ja helppo huollettavuus sekä nopea kuljetusasentoon laittaminen tuovat vastaavasti etuja jokapäiväisessä käytössä. Kaikella yksinkertaisuudella pyritään saavuttamaan poikkeuksellinen toimintavarmuus.

Lue seuraavaksi