Uutiset

Kuljetuskalusto

Kävijämäärät kasvussa – Hyvää Joulua

Postilakko tuli ja meni. Se aiheutti pienen katkoksen numeron 11 jakeluun, mutta jo ilmestynyt päätösnumero saapui postilaatikkoon ajallaan. Vuosi 2019 siis lähenee loppuaan ja Konepörssinkin yksi vuosikerta on jälleen valmiina niputettavaksi historian lehdille.

Paperille painettu lehti pitää edelleen pintansa ja varsin moni haluaakin edelleen hypistellä lukukokemustaan sormissaan. Me Konepörssiläiset teemme parhaamme, että saat ensi vuonnakin laadukasta luettavaa sekä alan kattavimmat kaupalliset tiedotteet suoraan kotiisi kannettuna. Jokaisella painetulla Konepörssillä on noin 200 000 lukijaa.

Painettua sanomaa täydentävät kaikki aktiivisessa päivityksessä olevat somekanavamme. Verkkopalveluumme osoitteeseen www.koneporssi.com tuotettiin vuoden 2019 aikana säännöllisesti ajankohtaista sisältöä, ja nyt sivusto pitää sisällään jo yli 7 000 uutista. Hakusanojen avulla sieltä voi kaivaa esiin monenlaista maarakennus- ja kuljetusalan informaatiota vuosien varrelta.

Nettisivumme saavat lopullisen muotonsa lähiaikoina ja yhteistyö Nettikoneen kanssa avaa aivan uusia mahdollisuuksia tavoittaa asiakkaat verkossa. Vielä sivustollamme on puutteita, mutta niitä hiotaan kuntoon alkuvuoden aikana. Jos nyt uutispalvelun sivulatausten määrä on lähes miljoona vuodessa, niin jatkossa se tulee kasvamaan vielä reilusti. Pysy siis kanavalla.

Youtube-kanavamme on aikakausilehtien sarjassa varsin korkealla. Brandsomen sivuilta löytyvässä tilastossa vain Aku Ankalla ja Teknavilla on enemmän tilaajia kuin Konepörssillä, mutta 5 270 tilaajalla ja noin 5,5 miljoonalla näyttökerralla Konepörssi sijoittuu siinä tilastossa hienosti kolmanneksi. Alan lehdistä muut jäävät kirkkaasti taakse.

Facebook-sivuille emme ole aktiivisesti hakeneet tykkääjiä arvokkaita palkintoja jakamalla tai itseämme kehumalla. Pyrimme siihen, että peukuttajat ovat oikealla tavalla alan ihmisiä. Määrätietoisella informaation päivittämisellä tykkääjien määrä on noussut Facebookissa hienoon lukemaan eli noin 7 000:een.

Instagram-palvelumme on suhteellisen tuore, mutta senkin on löytänyt jo noin 2 200 seuraajaa. Sieltä löydät koneiden kuvia, niin tuoreita kuin hieman historiallisempiakin.

Yllämainitut kävijä- ja seuraajamäärät osoittavat aukottomasti sen, että Konepörssin paperille painettu lehti sekä siihen liittyvät ja sitä täydentävät somekanavat tarjoavat alan kattavimman palvelukonseptin.

Nyt rauhoitutaan hetkeksi Joulun viettoon ja uuden vuosikymmenen vastaanottamiseen. Me Konepörssissä jatkamme ensi vuonnakin samalla linjalla. Toki paljon uusiakin kuvioita on luvassa. Niistä tuonnempana lisää.

Haluan kiittää näin vuoden lopuksi kaikkia asiakkaitamme, lukijoitamme ja seuraajiamme kuluneesta vuodesta. On ollut suuri ilo ja kunnia tehdä lehteä teille.

Lue seuraavaksi