Uutiset

Työkoneet

Kallioinen Rent – Multione nyt vaikka vuokralle

Niin ikään Kallioinen Yhtiöihin kuuluva Artve Trading Oy myy Multione –mallistoa, joten koneiden liittäminen osaksi vuokraustoimintaa oli luonnollinen jatke.

”Neljä Multione -konetta on vuokrauskäytössä eri toimipisteissä. Noin 1500 kiloa painava Multione 835 on luonteva kone vuokrakäyttöön. Sitä voidaan kuljettaa vielä useammilla jarrullisilla peräkärryillä ja se jaksaa tehdä rakennuksilla ja viherrakentamisessa raskaimmatkin työt. Olemme testanneet MultiOnen laadun sopivaksi ajoittain kovassakin vuokrakäytössä”, kertoo myyntipäällikkö Jari Hakanen (Artve Trading Oy).

Tulevat vuokraajat löytyvät tietenkin rakennusliikkeistä, saneeraajista, purku-urakoitsijoista sekä viherrakentamisen sektorilta.

”Unohtaa ei sovi yksityisiä ihmisiäkin, jotka haluavat hoitaa konehommat itse. Multione on helppo ajaa ja käyttää, joten se soveltuu kaikille koneiden käyttäjille”, lupaa Hakanen.

Multione -pienkuormaajien vuokraus on nousussa ja erittäin suosittua. Vapaa-ajan asunnot ja mökit sekä omakotitalojen pihojen viimeistelyt  ja hoitotyöt ovat Multionelle soveltuvia askareita. Rakennustyömailla ja kiinteistöjen huollossa liikutaan myös usein ahtaissa paikoissa ja silloin pienkuormain on oiva työväline.

”Multione -pienkuormaajat ovat monipuolisia. Kone sopii kesä- ja talvitöihin noin 60 erilaisen työlaitteen ansiosta. Parhaat ominaisuudet ovat sen helppo liikuteltavuus ja ajettavuus. Runko-ohjaus ei riko nurmen pintoja ja kone liikkuu ahtaissakin paikoissa. Voimansiirrossa ja työhydrauliikassa on tehoa ja voimaa nostaa taakkoja sekä tehdä  haastavimmatkin työtehtävät. Nyt ajankohtaista Suomen talvessa on pihojen siistiminen lumesta”, päättää Hakanen.

Internet:www.kallioinenyhtiot.comwww.multione.fi

Lue seuraavaksi