Uutiset

Työkoneet

Kaivujärjestelmään integroitu Rototilt

Kaivujärjestelmään integroitu Rototilt.

Indexator Rototilt Systemsin ja Scanlaserin yhteistyön tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen toiminto, joka mahdollistaa kaivukoneenkuljettajalle kauhan täydellisen hallinnan myös rototilttiä käytettäessä. Tarjottava ratkaisu yhdistää Rototilt-toiminnon ja kauhan pyörityskulman kaivujärjestelmään.

”ICS-ohjausjärjestelmämme, Rototilt Positioning Solution (RPS), ja Scanlaserin kaivujärjestelmä tuovat tulevaisuuden tekniikat käyttön jo tänään”, sanoo Indexator Rototilt Systemsin myynti- ja markkinointijohtaja Per Väppling. ”Kuljettaja voi nyt integroida Rototilt-laitteen kaivujärjestelmäänsä, mikä parantaa tarkkuutta ja tehokkuutta huomattavasti”, hän painottaa.

RPS yhdessä kaivujärjestelmän kanssa ilmoittaa kuljettajalle työlaitteen tarkan sijainnin meneillään olevaan kaivutyöhön nähden. Työkalun käyttö on tehokasta kaikenlaisissa maansiirtourakoissa, esimerkiksi pengerrystöissä, kaivutöissä ahtaissa tiloissa tai suurten maamassojen siirtämisessä.

”Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kyselyitä, joissa on toivottu entistä tarkempaa työlaitteen hallintaa rototilttiä käytettäessä”, Väppling kertoo. Yhdessä Scanlaserin kanssa olemme kehittäneet tähän tarpeeseen Rototilt-laitteemme kanssa toimivan ratkaisun, hän jatkaa.

Työlaitteen tarkan sijainnin ja sen kallistus- ja kiertokulman täyden hallinnan lisäksi RPS tarjoaa muitakin etuja: kauhan kuluminen vähenee, polttoaineen kulutus pienenee, aikaa säästyy ja kuljettajan työ helpottuu huomattavasti.

Integroitu järjestelmä voidaan toteuttaa Scanlaser iXE2 tai iXE3 -kaivujärjestelmään, jossa on kallistusanturi, 3D-ajossa tuettuja ovat vain XC-16 & ICP41. Rototilt-malli voi olla R4, R6 tai R8 (tai Advance Line)- Lisäks pitää olla ICS-ohjausjärjestelmä, jossa on automaattinen kalibrointi ja/tai SecureLock.

Lue seuraavaksi