Uutiset

Työkoneet

Juha Vidgrén valittiin Suomen parhaaksi kasvuyrittäjäksi

Ponssen hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén on valittu Suomen EY Entrepreneur of the Year 2016 –kilpailun voittajaksi. Tämän vuoden kasvuyrittäjäkilpailun voittaja ja viisi sarjapalkintoa julkistettiin valtakunnallisessa finaalissa 4. marraskuuta. Juha Vidgrén valittiin myös Tuotanto-sarjan  voittajaksi ja hän tulee edustamaan Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskisassa (EY World Entrepreneur of the Year) Monte Monte Carlossa kesäkuussa 2017.

”Palkinto on ennenkaikkea meille kaikille ponsselaisille ja veljilleni Jannelle, Jarmolle ja Jukalle. Yhdessä ollaan saatu vietyä isä-Einarin aloittamaa työtä eteenpäin. EY-yrittäjyyspalkinto on arvokas tunnustus koko toimialalle, jossa metsäkoneyrittäjät tekevät arvokasta työtä haastavissa olosuhteissa”, Juha Vidgrén kiittää.

EY Entrepreneur of the Year on kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville, nopeasti kasvavien ja vastuullisten yritysten omistajayrittäjille. Kilpailu etsii vuosittain yrityksiä, joita yhdistää kannattavasti kasvava liiketoiminta ja lupaavat tulevaisuudennäkymät.

– Ponssen tarina on upea esimerkki miten menestys on jatkunut sukupolvelta toiselle. Kansainvälisillä markkinoilla on vielä paljon mahdollisuuksia ja Ponssen tarina jatkuu varmasti vielä tuleville sukupolville. Ponsse on kansainvälinen menestystarina, josta me suomalaiset voimme olla ylpeitä, toteaa tuomariston puheenjohtaja, EM Groupin omistaja Marjo Miettinen.

Kilpailun tuomariston jäsenet edustavat kukin omien alojensa huippuasiantuntemusta ja kokemusta. Kilpailun järjestäjästä riippumattomaan yhdeksän hengen tuomaristoon kuuluvat mm. Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen, Finanssialan Keskusliiton Piia-Noora Kauppi sekä Koneen hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin.

www.ponsse.com

Lue seuraavaksi