Uutiset

Työkoneet

Jokkerin Hiihtomesta Oy:lle uusi Atlas AR 95 Super

Sodankylässä toimiva Jokkerin Hiihtomesta Oy on Jouko Hietalan vuonna 1993 perustama monitoimiyritys. Vuonna 1996 yritys aloitti laskettelu- ja hiihtokeskustoiminnan ohessa kone-, maarakennus- sekä kiinteistönhoitotyöt. Kiinteistöhuollon puolella yrityksellä on kaksi pyöräkuormainta: LM Trac 685 sekä marraskuun alussa hankitttu uusi Atlas AR 95 Super.

Uuden pyöräkuormaimen hankinnassa Hietalalla oli toki muitakin vaihtoehtoja, mutta syyskuun Konepörssi-lehden etukannessa ollut Atlas AR 95 Super ”vanhana luotettavana merkkinä” herätti mielenkiinnon. Yhteydenotto saksalaisvalmisteisen koneen maahantuojaan, Honka Trading Oy:n konemyyjään, Jani Mäntylään sai kaupanteon käyntiin. Mäntylän asiantuntemukselle ja osaamiselle Hietala antaakin näin jälkikäteen täydet pisteet.

Koneenkuljettaja Petteri Aikioniemi ja Jouko Hietala ovat tyytyväisiä uuteen Atlas AR 95 Super -pyöräkuormaimeen ja sen ominaisuuksiin.

Uudella Atlas AR 95 Super -pyöräkuormaimella on tammikuun puoliväliin mennessä aurattu ja tehty lumitöitä reilut 500 tuntia. Kone on todettu sopivan kokoiseksi ja näppäräksi. Koneen runko on lyhyt ja näkyväisyys hyvä kaikkiin suuntiin. Myös Nokian Loader Grip 2 -palapintarenkaiden pito on todettu erinomaiseksi. ”Voimaa koneessa on kokoonsa nähden todella paljon ja polttoaineenkulutus on jäänyt alle seitsemän litran tunnissa”, toteaa Jouko Hietala.

Lue seuraavaksi