Uutiset

Työkoneet

John Deere Power Systems -edustus Wihuri Oy:n Tekniselle Kaupalle

John Deere Power Systems -edustus liittyy osaksi Wihuri Oy Teknistä Kauppaa. John Deere moottori- ja voimansiirtolaitteiden sekä varavoimaratkaisuiden toimitukset alkavat Suomen ja Viron markkinoille välittömästi.

John Deere Power Systems kehittää ja valmistaa 40–600 hevosvoiman teollisia dieselmoottoreja sisäisille ja ulkoisille OEM-markkinoille. John Deeren voimajärjestelmät ovat Deere & Companyn tärkeä divisioona erinomaisella maineella. Luotettavat ja polttoainetehokkaat moottorit suunnitellaan vastaamaan asiakkaiden moninaisia tarpeita, esimerkiksi maatalouteen, laivastoon, metsäteollisuuteen, teollisuuteen sekä monille OEM-asiakkaille ympäri maailman.

Yksi John Deere -brändin keskeisistä vahvuuksista on maailmanlaajuinen tuki asiakkaille sekä huomattava verkosto, joka on valmiina tukemaan asiakkaitansa laatumyyntineuvoissa, jälkimarkkinatuessa sekä varaosien varmistuksessa.

Deere & Company on juuri tulleen tiedotteen mukaan maailman johtava kehittyneiden tuotteiden ja palvelujen tarjoaja, joka on sitoutunut asiakkaidensa menestykseen – niiden, jotka viljelevät, korjaavat, muuntavat, rikastuttavat ja rakentavat maalla tyydyttämään maailman dramaattisesti kasvavaa tarvetta ruoalle, polttoaineelle, suojalle ja infrastruktuurille. Vuodesta 1837 lähtien John Deere on toimittanut korkealaatuisia innovatiivisia tuotteita, jotka on perustettu rehellisyyden perinteelle.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa sitoutuu tuomaan kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista tukea John Deere Power Systemsin uusille ja vanhoille asiakkaille

Lue myös: Danish Agro -konsernin Baltian liiketoiminnot Wihuri Oy:lle.Lue seuraavaksi