Uutiset

Työkoneet

Johan Seikola Veholle Unimog-myyntiin

Laitilalainen Johan Seikola on nimetty myyntipäälliköksi vahvistamaan Vehon Unimog-erikoisajoneuvojen myyntiä. Hän vastaa konseptin myynnistä koko Suomen alueella. Mikään noviisi ei Seikola konekaupan alalla ole. 11 vuotta vierähti Wihurilla, missä mies teki muun muassa Caterpillar- ja Wille-kauppaa Varsinais-Suomen alueella. Seikolan Vehon pulpetti löytyy Liedon Tuulissuon toimipaikasta.

”Tässä alkuun olen perehtynyt Unimogin tekniikkaan ja erittäin runsaaseen lisälaitevalikoimaan. Unimog on täysiverinen työlaitteenkantaja, joka soveltuu niin kunnossapitoon, palo- ja pelastustoimintaan kuin teollisuteenkin. Radoilla ja raitioteillä operoivat yritykset ovat myös osoittaneet kasvavaa kiinnostusta Unimogiin”, sanoo Seikola.

Unimog on edelleen erittäin suosittu muun muassa sähkölaitoksissa. Seikola mieltää Unimogin enemmän työkoneeksi kuin autoksi.

”Unimog on sopivilla lisälaitteilla varustettavissa mitä moninaisimpiin töihin. Peruskoneesta saadaan esimerkiksi varusteltua täysiverinen imulakaisukone. Meillä on tällä hetkellä yksi kappale Unimogeja esittelyssä. Se on varustettu piennarmurskaimella, lumilingolla ja auralla. Pajakulman maahantuoman Raskon hiekoitin/suolanlevitin-yhdistelmää odotetaan saapuvaksi. Esittelemme mielellämme Unimogia ja sen monipuolisia mahdollisuuksia”, päättää Seikola.

Konepörssi palaa Unimogiin myöhemmin keväällä.
Lue seuraavaksi