Uutiset

Työkoneet

JKT-Vuokratrukit Oy luottaa AmeriCar:n osaamiseen

JKT-Vuokratrukit Oy on oululainen 20 vuotta sitten perustettu perheyritys, jonka toiminta-aloina ovat erittäin kattavat trukkien vuokraus-, myynti- sekä huoltopalvelut. Kahdeksan henkilöä työllistävän yrityksen palvelun taso varmistetaan kattavalla huoltoautokalustolla, jonka lippulaivaksi saapui vuosi sitten AmeriCar Oy:n räätälöimä Chevrolet Wildhawk Luxury Edition -huoltoauto.

Osoituksena ammattitaidosta ja arvostuksesta JKT-Vuokratrukit toimii Pohjois-Suomen alueella Berner Oy:n kaluston, kuten Mitsubishi- sekä Combilift-trukkien valtuutettuna jälleenmyyjänä ja edustajana. JKT-Vuokratrukkien toimintaperiaatteena on tarjota asiakkailleen toimintavarmuutta ja tehokkuutta omissa materiaalinkäsittelytehtävissään. Näin asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja antaa JKT:n huolehtia trukkikaluston toimivuudesta. Sopimushuollon asiakkaille onkin taattu ympärivuorokautinen päivystyspalvelu viikon jokaisena päivänä ja toiminta hoidetaan viiden hyvin varustellun huoltoajoneuvon avulla. Tyylikäs Chevrolet Wildhawk -huoltoauto viestittääkin asiakkaille selvällä kielellä JKT-Vuokratrukkien luotettavuudesta sekä palveluiden laadukkuudesta

JKT-Vuokratrukkien toimitusjohtaja Kimmo Törmänen kertoo trukkialan olevan nykyisin hyvin nykyaikainen ja teknistä kehittyneisyyttä vaativa toimintaympäristö. ”Yrityksessämme toiminnan laadukkuus varmistetaan ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan avulla unohtamatta jatkuvaa koulutuksen tarvetta. Seuranta ja valvonta ovat meillä ykkösasemassa ja kaikki tehtäviemme osa-alueet tukevat toisiaan”, kertoo Törmänen. ”Myös huoltoautokalustomme on räätälöity työtehtävien mukaisesti ja näin varmistetaan, että toimenpiteet saadaan suoritettua kerralla kuntoon ilman turhia täydennysreissuja. Koska itse hoidan runsaasti liikeneuvotteluja sekä asiakaskoulutuksia myös tien päällä, päätimme sijoittaa ajoneuvon edustuksellisuuteen, kuitenkaan varsinaisia huolto-ominaisuuksia unohtamatta.

Uusi Wildhawk toimii yrityksen liikkuvana käyntikorttina, joten myös ympäristöystävällisyys oli eräs hankintakriteereistä. ”Wildhawkin ureatekniikka kertoo vähäpäästöisyydestä ja luontoarvojen kunnioittamisesta, mikä soveltuu hienosti linjaan JKT:n trukkiteknologian kanssa. AmeriCarin tehtäväksi jätimme sähköpuolen riittävyyden varmistamisen, sillä tarvitsemme työssämme runsaasti isojakin sähkötyökaluja, mutta tilankäyttösyistä emme kuitenkaan halunneet aggregaattia mukaan. AmeriCar ratkaisi ongelmat hienosti ja virta tai pistokkeet eivät lopu vaativimmissakaan työkohteissa”, Törmänen jatkaa. Huoltokalustepuolella Törmäsellä on hyvät käyttökokemukset Sortimon tuotteista, joten oli luonnollista, että myös Wildhawk varustettiin saksalaismerkin laadukkailla ja käytännöllisillä tuotteilla.

Chevrolet Wildhawkille tulee vuodessa mittariin lähes 50 000 kilometriä, joten on selvää, että myös sen käyttömukavuuteen ja turvallisuusnäkökohtiin on kiinnitetty runsaasti huomiota. Turvallisuusvarustus on viimeisen päälle ja esimerkiksi ajonvakautusjärjestelmä sekä huikea valoteho antavat luotettavuutta pohjoisen usein haastaviin ajo-olosuhteisiin. Viihtyvyydestä ja matkanteon helppoudesta vastaavat ergonomiset istuimet, huippuluokan audiovisuaaliset järjestelmät, jääkaappi, tyylikäs sisävalaistus, kaukokäynnistysominaisuus sekä akkuvahdilla varustettu Eberi.  ”Eikä tällä jalkoihinkaan maantiellä jää, sillä 6,6-litran TD V8 Duramax-moottorin 260 hevosvoimaa riittää hieman raskaammankin ajoneuvon jouhevaan matkantekoon”, korostaa Törmänen.

Chevrolet Wildhawkin Törmäselle räätälöinyt AmeriCar on todellinen jenkkiautojen asiantuntija, jolla on jo parinkymmenen vuoden kokemus amerikkalaisautojen maahantuonnista sekä varustelusta. Yrityksellä on myös vankka ajoneuvolain asiantuntemus ja asiakas voi olla varma, että ajoneuvot täyttävät kaikki Suomen ajoneuvolainsäädännön vaatimukset. AmeriCarin Veli Kärkkäinen kertoo, että JKT-Vuokratrukkien ajoneuvoprojekti oli erittäin yksityiskohtainen ja mielenkiintoinen toteuttaa. ”Kimmo Törmäsellä oli tarkasti tiedossa mitä hän ajoneuvoon haluaa ja esimerkiksi sähköpuoli inverttereineen sekä huoltokalustevarustelu tarvittavine komponentteineen olivat ensisijaisen tärkeitä. Koko prosessi sujui erittäin jouhevasti, sillä meillä oli jo Chevy valmiina varastossa ja saimme Kimmon erikoistoivomukset täytettyä”, kertoo Kärkkäinen.

Kimmo Törmänen on vuoden käyttökokemuksen jälkeen yhä erittäin tyytyväinen hankintaansa. ”Eihän Wildhawk hankintahinnaltaan aivan edullisimmasta päästä ole, mutta kun verrataan samalla varustelutasolla olevaan peruspakettiautoon, ei suurta eroa enää ole. Samalla täytyy muistaa, että tyylikäs edustusauto on investointi suoraan yrityksen imagoon ja olenkin vakuuttunut, että Wildhawkiin sijoitetut eurot tulevat pitkän päälle varmasti takaisin lisääntyneen kaupankäynnin kautta. Tietenkin kun myös yrittäjänä teen pitkää päivää usein auton ratissa, tulevat ajamisen helppous ja käyttömukavuus merkittävinä tekijöinä esille oman jakamisen parissa”, päättää Törmänen.

Lue seuraavaksi