Uutiset

Työkoneet

JH-Toimi ay Mikkelistä vastaanotti Heatwork 3600 -roudansulatusjärjestelmän

Janne Hyvärinen ja Juha Halinen ovat innovatiivisia yrittäjiä. He ovat kehittäneet yrityksen kaluston monipuoliseksi, ajatellen ympärivuotista palvelua.

Yrityksen kalustona on kaivu-koneita ja yhdistelmäkaivuri sekä kuorma-autoja. Talven routa on monella työmaalla ollut haasteena ja hidasteena. Janne ja Juha innovatiivi-sina kavereina ottivat ”haasteen” vastaan ja päättivät tehdä asialle jotakin, mottona: Sulattaa ja kaivaa!

Heatwork roudansulatuskalusto oli heidän mielestään paras ”kaveri” roudan selätykseen. Kompakti koko ja helposti siirrettävä paketti tekee siitä todella tehokkaan roudansulatus-yksikön. Kokemukset ovat todella positiivisia, niin tehon kuin taloudellisuuden suhteen, kertoo Janne Hyvärinen. Yksikkö toimii todella luotettavasti ja se ei vaadi ”vartiomiestä” työmaalle.
Heatwork 3600 on todellinen ”kesäntekijä” ja nopeutta todella paljon monen pikkukohteen aukaisemista. Laitteen monipuolisuus tulee esiin myös 35 kW lämpöpuhaltimen ansiosta, sillä voidaan lämmittää rakennuksia, valuja ja vaikka katsomotiloja kuten Janne on suunnitellut.

Lue seuraavaksi