Uutiset

Työkoneet

JCB:n suurin löytyy idästä

Venäjän Ekaterinburgiin on avattu JCB:n suurin jälleenmyyntipiste. Mittavalla 7,2 miljoonan euron investoinnilla JCB:n jälleenmyyjä Storykomplekt (SKL) rakensi 3500 neliömetrin kiinteistön, joka pitää sisällään toimistojen lisäksi  25 koneen näyttelytilan sekä varaosavarastot ja huoltotilat. Maantieteellinen alue, josta Storykomplekt vastaa, on kooltaan seitsemän miljoonaa neliökilometriä.

Ekaterinburg on Venäjän neljänneksi suurin kaupunki 1,3 miljoonan ihmisen asukasluvullaan ja se sijaitsee Keski-Venäjällä, noin 2000 kilometriä Moskovasta itään.

Kohta eläkkeelle jäävä JCB:n johtaja Alan Blake (oik.) avasi uudet toimitilat SKL:n toimitusjohtajan Viktor Poddubitskyn kanssa. Hän kuvasi Venäjää yhdeksi jalokiveksi JCB:n maailmanlaajuisessa myyntiverkostokruunussa.

”Lähes joka neljäs Venäjällä myyty rakennuskone on merkiltään JCB. Tätä hyvää tulosta ei voida saavuttaa ilman loistavia jälleenmyyjiä, joilla on kunniahimoa, tavoitteita ja halu investoida”, sanoi Blake.

”Tämä uusi jälleenmyyntikeskus asettaa riman korkealle muillekin jälleenmyyjille”, jatkoi Blake.

JCB myi ensimmäisen kaivurikuormaajansa Neuvostoliittoon vuonna 1979. Se avusti tuolloin Moskovan Olympialaisten rakennustöissä. Nykyään Venäjälle myydään kaikkia yrityksen konetyyppejä pienkuormaajasta kaivukoneisiin. Venäjällä oli tämän vuoden alussa kaikkiaan 70 jälleenmyyntipistettä ja vuoden 2013 aikana avataan vielä kuusi lisää.

Lue seuraavaksi