Uutiset

Työkoneet

JCB panostaa Brasilian toimintoihinsa

JCB investoi 22,5 miljoonaa euroa Brasilian toimintojensa kasvattamiseen. Yrityksellä on ollut tuotannollista toimintaa São Paulon läheisyydessä Sorocabassa jo vuodesta 2001 alkaen.

JCB:n lordi Bamford (oik.) toivottamassa São Paulon kuvernöörin João Dorian tervetulleeksi JCB:n pääkonttorille. 

Uusi investointi lyötiin lukkoon São Paulon kuvernöörin João Dorian vieraillessa äskettäin JCB:n pääkonttorilla Keski-Englannissa. Vuonna 2012 Sorocabaan avattiin noin 90 miljoonan euron investointina toteutettu uusi tehdaslaitos. Sen kävi avaamassa Britannian silloinen pääministeri James Cameron. Uusimman investoinnin myötä tullaan lanseeraamaan uusia tuotteita niin Brasiliaan kuin muihinkin Etelä-Amerikan maihin.

Vierailun yhteydessä kuvernööri Doria tapasi JCB:n hallituksen puheenjohtajan lordi Bamfordin sekä toimitusjohtajan Graeme Macdonaldin.
”Meillä on maailmanluokan tuotantolaitos Brasiliassa. Nyt julkistettu investointi vahvistaa sitoutumisemme maan markkinoille, jotka ovat maailmanlaajuisestikin merkittävät. Näin pystymme paremmin tarttumaan edessä oleviin kasvun mahdollisuuksiin. Brasilian markkinat ovat hyvässä tilassa. Kasvu on ollut tasaista viimeiset 18 kuukautta ja sen uskotaan jatkuvan. Edessä on siis kosolti kiinnostavia mahdollisuuksia”, kiteyttää Graeme Macdonald.

 

LUE MYÖS: JCB:ltä ympäripyörivä kurottaja

 

 

Lue seuraavaksi