Uutiset

Työkoneet

JCB mukana formula-avauksessa

JCB:n kurottajat ovat vahvasti mukana viikonloppuna alkavissa formulakisoissa Australiassa. Samalla yritys myös polkaisee konkreettisesti käyntiin yhteistyön uuden brittiläisen kilpatallin kanssa.

JCB julkisti viime kuussa yhteistyösopimuksen SportPesa Racing Point -F1-tiimin kanssa. Merkin mainokset tulevat olemaan näkyvästi esillä tallin kahdessa autossa, joita ajavat Lance Stroll ja Sergio Perez.

Sergio Perez seisomassa ja Lance Stroll JCB:n puikoissa.

Formulakausi käynnistyy tulevana viikonloppuna Melbournessa. Radan varrella nähdään myös 15 kappaletta erikoisvarusteltua JCB 531-70 -kurottajaa. Ne on valmistettu JCB:n pääpaikalla Staffordshiressa Englannissa. Kurottajat tulevat toimimaan pika-apuina kolaritapauksissa niin eri kilpailu-, harjoitus- kuin aika-ajotapahtumissa. Ja tietenkin myös itse sunnuntain päätapahtumassa, F1-lähdössä.

”Odotamme innokkaana yhteistyömme alkamista SportPesa Racing Point -tallin kanssa sekä JCB-kurottajien esiintymistä Australian F1-tapahtuman yhteydessä”, sanoo JCB:n markkinointijohtaja Michael Plummer. ”Toki koneet ovat tuttuja näkyjä F1-ratojen varsilta jo aikaisemmilta vuosilta. Kauden avauksessa mukana oleminen on meille oiva tapa esitellä koneitamme maailmanlaajuiselle yleisölle.”

Radan varren kurottajat on varustettu erikoisvalmisteisella jib-laitteella, joka helpottaa formula-auton käsittelyä. Samalla autojen siirtelyt pois radalta ovat nopeampia ja turvallisempia kaikille osapuolille.

 

 

 

Lue seuraavaksi