Uutiset

Työkoneet

Itä-Suomen isoimmat konepäivät

Hannun Kone oy lupaa: Nyt jytisee ja isosti. Nimittäin HannunKoneCornerissa maaliskuun puolivälissä.

Hannun Kone toivottaa kaikki tervetulleiksi Itä-Suomen isoimmille konepäiville 15.3. klo 9–17 ja 16.3. klo 10–15. Samalla vietetään uusien toimitilojen yksivuotisjuhlia. Konepäivillä tietysti esillä uudet Doosanit, sekä Bobcat-koneet ja Simex-tuotteet.

Konepäivien yhteydessä avautuu Hannun KoneCornerissa Bridgestonen hydrauliikkapalvelupiste. Jatkossa sieltä saa Bridgestone-hydrauliikkaletkut ja -liittimet sekä vaihto- ja asennuspalvelut. Hydrauliikkaöljyt ja muut tarvikkeet saa myös heti mukaan. 

Riveria-simulaattoreilla pääsee kokeilemaan, millaista on ajaa kaivukonetta tai pyöräkuormaajaa. Kroppaa voi ravita Carelia Grillin nuotiolla, jossa paistellaan Karelian Lihajaloste oy:n makkaraa.

O.K. Auto oy esittelee Toyotan pakettiauto –ja hybridimallistoa. Esillä myös John Deere Forestryn uusia koneita. Mukana tietysti myös RealMachinery oy:n rekka.

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan muun muassa 208 litraa hydrauliikkaöljyä (Q8 Heller 46), jonka arvo on noin 500 euroa. Luvassa myös muita arvontoja.

Lue seuraavaksi