Uutiset

Työkoneet

Intermat tulee – oletko valmis?

Viimekertaisesta Intermat-näyttelystä vuodelta 2012 muistetaan ainakin hyytävän kylmä sää. Silloin harvinaisen kolea kevät paiskoi näyttelyvieraiden kasvoille jopa räntää. Pipot ja hanskat nousivat arvoon arvaamattomaan. Koska tilastokummajainen siis koettiin jo kolme vuotta sitten, niin tälle keväälle voidaan taas odottaa erinomaisia kevätkelejä. Päivämäärät tämän vuoden näyttelylle ovat 20.-25.4.

Näyttelypaikka on vanha tuttu Paris-Nord Villepinten messukeskus Charles Du  Gaullen lentokentän läheisyydessä. Kuten aiempina vuosina Pariisissa vierailleet tietävät, messuille pääsee kätevimmin suoraan lentokentältä ja Pariisin keskustasta RER B -junalla. Ja pois samaa reittiä.

Vuoden 2012 uutuksiin kuului muun muassa kuvan Hyundai 1200-9 (120 t).

Vuonna 2012 messuvieraita kävi näyttelyssä yli 200 000. Järjestäjien mukaan 34 prosenttia näistä tuli Ranskan rajojen ulkopuolelta ja näytteilleasettajia oli kaikkiaan yli 1300. Tänä vuonna vanhat tutut hallit kolme ja neljä ovat pudotettu pois näyttelystä ja tilalle on tullut 15 000 neliömetrin halli numero seitsemän, joka edustaa tuoretta rakennuskantaa messualueella.

Saapa nähdä vieläkö viimetipan osastovaraajia nyt alkuvuodesta ilmoittautuu. Muutoin jäädään kyllä kolmen vuoden takaisista lukemista. Osaston varanneita näytteilleasettajia kun tammikuun puolivälissä oli vasta 988 kappaletta.

Konepörssi esittelee tulevia uutuuksia nettisivuille ennen näyttelyä. Pysy kanavalla.

Videoklippi vuoden 2012 näyttelystä.

Lue seuraavaksi