Uutiset

Työkoneet

Intermat 2018: Uusia kurottajia – Magni

Magnilla oli Intermatissa esillä useita uusia malleja.

RTH 6.46 SH

Urho Voutilainen

Valmistajan mukaan maailman korkeimmalle ulottuva, ympäripyörivä kurottaja RTH 6.46 SH nostaa taakan 45,6 metriin. Maksiminostokapasiteetti on 6 tonnia. Voimanlähteenä on Mercedes OM 934 LA, Stage IV -dieselmoottori, tehoa 170 kilowattia ja vääntöä 900 newtonmetriä. Ylävaunu on ”loputtomasti” ympäripyörivä ja nostoja vakaamassa ovat jatkettavat tukijalat joka kulmassa. RTH 6.46 SH:n omapaino on 30,6 tonnia.
Toinen uutuus, RTH 8.25 SH on puolestaan valmistajan mukaan maailman vahvin kurottaja kahdeksan tonnin nostokapasiteetillaan. Nostokorkeutta on parhaimmillaan 24,90 metriä. RTH 8.25 SH:n moottorivaihtoehdot ovat samat kuin mitä 6.46 SH -mallissa. 8.25:ssa on myös jatkettavat tukijalat ja ylävaunu on ympäripyörivä.
Toisen kuvan kurottaja, myös uutuus, on nyt nousevalla hytillä varustettu RTH 6.30 SH. Laitteen tekniset tiedot ja suoritusarvot vastaavat jo aikaisemmin esiteltyä, kiinteällä ohjaamolla varustettua sisarmallia. Nostokapasiteetti on kuusi tonnia ja maksimi nostokorkeus 29,90 metriä.
Uutena asiana kaikkiin Magnin koneisiin saa jatkossa TwinPower-käytön. Nostot on tällöin mahdollista suorittaa verkkovirtasähköllä. Magnit maahantuovan OP System oy Finlandin Urho Voutilainen kuvassa nojailemassa sähkökäytön ohjauskaappiin.

RTH 6.30 SH

 

 

Lue seuraavaksi