Uutiset

Työkoneet

Intermat 2018 nousukiidossa

Messujärjestäjiltä tulleen tiedotteen mukaan kaikki ennusmerkit näyttävät nyt vihreää valoa ranskalaisille Intermat 2018 – messuille. Rakennusalalle ennustetaan maailmanlaajuisesti ennätysmäistä 3,9 prosentin vuosikasvua pitkälle tulevaisuuteen. Tänä vuonna Ranskan rakennussektorin arvioidaan kasvavan 3,4 prosenttiyksikköä.

Kolme vuotta sitten pidetyssä Intermatissa toivottiin kolmen vuoden päähän jälleennäkemistä. Parin kuukauden kuluttua se aika on taas. Rakennusalan väki kokoontuu tuolloin keväiseen Pariisiin. Konepörssi on mukana ja raportoi kuulumiset.

Näiden kasvuennusteiden valossa Intermat 2018 –messut tulevat järjestäjän mukaan olemaan elinvoimaisemmat kuin koskaan. Nämä kansainväliset rakennus- ja infrastruktuurimessut järjestetään Pariisissa 23.-28. huhtikuuta 2018.

Intermatin luvataan olevan ensiluokkainen keskustelu- ja kehitysfoorumi EMEA-alueen (Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka) markkinatoimijoille, kuten rakennusurakoitsijoille, valmistajille sekä alan palveluiden ja kaluston toimittajille.

Messuille osallistuu 1 500 näytteilleasettajaa ja paikalle odotetaan 183 000 messuvierasta 167 maasta. Intermat tarjoaa runsaan esillä olevan konevalikoiman lisäksi luentoja, verkostoitumismahdollisuuksia, markkina-analyysiä, innovaatioita ja lisätietoa potentiaalisista suurista rakennusprojekteista.

”Rakennus- ja infrastruktuuriala on avaintekijä liikkumisen, asumisen, energian ja työllisyyden alueellisessa kehityksessä. Tämänhetkisten suurten taloudellisten, sosiaalisten ja ympäristöllisten muutosten valossa Intermat tukee alan toimijoita uusilla lisäarvoa tuovilla työkaluilla ja sisällöillä. Messut ovat tämän johdosta luoneet uuden alaorganisaation, joka keskittyy sektorin teknologisiin innovaatioihin”, kertoo Intermatin johtaja Isabelle Alfano.

Katso alta video edellisestä, kolme vuotta sitten pidetystä näyttelystä:

Lue seuraavaksi