Uutiset

Työkoneet

Intermat 2018: Lisää kapasiteettia nostoihin – Genie

Genie esitteli Intermatissa uuden S-65 XC -henkilönostimen (XC=Xtra Capacity). Se on pykälää suorituskykyisempi verrattuna sisarmalliinsa S-65.

Teräksinen nostokori nousee 21,84 metrin työskentelykorkeuteen. Vaakaulottuvuutta on tarjolla 16,61 metriä. Korin mitat ovat 2,44×0,91 metriä ja nostokapasiteetti 300 kiloa. Se mahdollistaa kolmen henkilön ja työkalujen samanaikaisen noston. Kolmesta suunnasta sisään käytävälle korille luvataan aikaisempaa mallia nopeammat nousut yläilmoihin. Ylävaunu pyörii rajattomasti ympäri ja nostokori kääntyy pystyakselin ympäri 160 astetta. Kori tasapainottaa itsensä automaattisesti vaakatasoon. Laite on kaksipyörävetoinen, mutta nelivetoisuuskin on saatavana optiona, kuten myös keinuakseli maastoajon helpottamiseksi. Toimintojen hallinta tapahtuu proportionaaliohjatusti joystickin avulla.
Moottorivaihtoehtoja on useita tehohaarukkaan 37–55 kilowattia. Tarjolla on Deutzin ja Perkinsin dieseleitä sekä Fordin bensiini/kaasumalli. Laitteen omapaino on 11 300 kiloa.

 

 

 

 

 

Lue seuraavaksi