Uutiset

Työkoneet

Intermat 2018: Case koko paletilla

Case Construction Equipment tuo Intermatiin laajan kattauksen koneistaan, jotka soveltuvat muun muassa tienrakennukseen, kunnallisteknisiin töihin, rakennuksille, kierrätykseen ja louhoksille. Myös sisaryritykset Iveco ja Iveco Astra ovat samalla osastolla.

Viimeisten 12 kuukauden aikana Case on tuonut paljon uusia tuotteita markkinoille, ja niistä on raportoitu laajasti täällä Konepörssin internet-sivuillakin. Viimeisimpänä raskaan pään kaivukone CX750D ja uudet G-sarjan pyöräkuormaajat. (kuva yllä)

Case 695ST.

Lue kooste tämänhetkisestä Case-tuoteperheestä täältä.

Case-pyöräkuormaajat tulevat tänä vuonna juhlimaan 60 vuoden ikäänsä. Kuin syntymäpäivälahjana ne saivat viime vuonna Amerikassa arvostetun Good Design™ -palkinnon.

Jälleen kerran Case hyödyntää myös Pariisin lähellä olevaa koulutuskeskustaan. Halukkaat voivat vierailla näyttelyn aikana siellä testaamassa eri konemalleja. Kuljetukset messuilta toimivat puolen tunnin välein. Mitään ennakkovarauksia ei kuljetuksiin vaadita.

Osastolla esitellään myös Casen etähallintajärjestelmiä Case® SiteSolutions ja Case® SiteWatch.

Edelleen messuvieraat voivat tutustua jälkimarkkinoinnin palveluihin. Näytillä on myös valmistajan mukaan helppokäyttöinen kauhan kynsien lukitusjärjestelmä. Uusien kynsien luvataan olevan pitkäikäisempiä ja pysyvän terävinä aiempaa kauemmin. Istuimien päällystykseen on tarjolla uusia helposti puhtaana pidettäviä sekä vettä hylkiviä mikrokuituja.

Kilpailla voi simulaattorilla, johon on ohjemoitu Case-kaivukone. Joka päivä palkitaan paras kuljettaja. Ja Case tarjoaa tuttuun tapaan myös showelementtejä. Akrobaatit taiteilevat koneiden päällä ja vieressä.

Case 836C.

Tiehöyläkin, joka on nykyään jo harvinaisuus meillä Suomessa, nähdään myös. 836C on Stage IV -dieselmoottorilla varustettu malli. Puskukone 1650M ja viime vuonna Stage IV -luokkaan päivitetty kaivurikuormaaja 695ST keräävät myös uteliaita. Uusista C-perheen minikaivukoneista näytillä ovat mallit CX17C ja CX26C. Koko minikaivukoneperhe käsittää kokoluokat 1,7-kuusi tonnia.

Muista esillä olevista konemalleista mainittakoon vielä jätteen käsittelyyn varustettu pyöräkuormaaja 821G, materiaalikoneeksi rakennettu kaivukonemalli CX290D ja perusversio CX300D. Iveco Astra malleista esillä on ainakin maansiirtotöihin soveltuva HD9 8X6 Euro VI.

Case CX300D.

Lue seuraavaksi