Uutiset

Työkoneet

Intermat 2015: Liugong E -sarjaa IIIB-moottoreilla

Viime vuonna Mansen Mörinöillä nähtiin 22 tonnin LiuGong CLG 922E –kaivukone, joka oli vielä varustettuna IIIA-moottorilla. Nyt Intermatissa E-sarjalaisia on sitten jo IIIB-moottoreilla valjastettuna.

Ja tietysti näin pitääkin olla, sillä usealla kilpailijalla tässä kokoluokassa mennään jo Stage IV-tahdilla.

LiuGong Europe.

Liugongin mukaan viime vuoden lopussa uusia E-sarjalaisia oli ollut myynnissä Euroopassa kahdeksan kuukauden ajan. Tuossa ajassa niitä myytiin yli sata yksilöä Euroopan eri maihin.Muut E-mallit ovat 925E (25,5 t) ja 930E (31,3 t).

Kaikki edellä mainitut E-mallit on varustettu Cumminsin 6,7 litraisella dieselmoottorilla ja teho mallista riippuen on 117, 129 tai 147 kilowattia. Näihin E-malleihin voi siis tutustua Pariisin keväässä.

Stage IV vaihekin on kuitenkin jo tuotu uuteen, 18 tonnin painoiseen pyöräkuormaajaan 856H, jonka Cummins QSB6.7 alittaa viimeisimmät päästörajat.  Tehoa siitä kepitetään ulos 160 kilowattia. Päästörajojen alittamiseksi käytössä on EGR+DOC+SCR .

Valmistajan mukaan ohjaamomelua on saatu laskettua 4-5 desibeliä eli länsimaisten kilpailijoiden tasolle. Suomen maahantuojan kotisivut ja lisätietoa Liugong-koneista löydät tästä.

Lue myös: Lakeuden Ympäristöhuolto Oy:lle nousevaohjaamoinen Liugong.

Lue seuraavaksi