Uutiset

Työkoneet

Infra-ala kokoontuu tällä viikolla Turussa

Turun Messukeskuksessa 13.–14.10.2021 (ke-to) järjestettävä Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttely kokoaa infra-alan keskeiset toimijat seminaareihin ja näyttelyyn.

Teemana vastuullisuus – tulethan tapahtumaan terveenä!

Vastuullisuus on huomioitu järjestelyissä muun muassa jätehuollon, liikennöinnin ja ruokailun osalta. Tärkeä osa vastuullisuutta on tulla tapahtumaan terveenä ja mielellään täydellä rokotussuojalla. Koronapikatestin voi tehdä omakustannushintaan tapahtuman piha-alueella. Tapahtumassa on voimassa vahva maskisuositus.

Näyttelyn lisäksi monipuolista ohjelmaa

Näytteilleasettajia on mukana 195. Osastot täyttävät kolme näyttelyhallia ja osan piha-alueesta. Edustettuna on koko infra-ala: energiahuolto, jäte- ja ympäristöhuolto, liikenne- ja alueinfra, vesihuolto, koneet, laitteet ja varusteet sekä mittaus-, tutkimus- ja muut palvelut.

Näyttelyvieraat voivat seurata kumpanakin päivänä näytteilleasettajien tietoiskuja ja tutustua YT21 Uutuustuote -kilpailun tuotteisiin.

Keskiviikkona 13.10. klo 9–11 järjestetään maksuton Vähäliikenteisten teiden poliittinen aamupäivä, jonka yhteydessä eduskunnan liikennevaliokunnan puheenjohtajalle luovutetaan vetoomus vähäliikenteisten teiden puolesta.

Lomaviikolla tutustumaan sujuvan arjen varmistajiin

Näyttelyvieraille sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä kävijäksi. Matkan keskustasta Messukeskukseen voi taittaa messubussilla 100. Sen aikataulut ja paljon muuta näyttelyyn liittyvää löytyy osoitteesta www.yhdyskuntatekniikka.fi. Samasta osoitteesta löytyy tietoa myös tapahtuman ohjelmista ja koronalinjauksista.

Messujärjestäjä toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttelyyn ja sen yhteydessä järjestettäviin tapahtumiin!  

Rekisteröidy kävijäksi tästä!


Lue seuraavaksi