Uutiset

Työkoneet

Indoor Group Oy:lle Still-trukkeja

Konekesko Oy luovutti lokakuun alussa 29 STILL-trukkia Indoor Group Oy:lle Lahteen avattavaan uuteen keskusvarastoon. Trukit ovat malleiltaan STILL FM-X14 työntömastotrukkeja, STILL EXU-S22 lavansiirtotrukkeja sekä yksi STILL RX20-15 sähkövastapainotrukki.

Indoor Group Oy:n logistiikkapäällikkö Martti Ilveskosken mukaan yrityksellä oli kesinä 2013 ja 2014 koekäytössä kymmenkunta STILL-trukkia, joista saatujen kokemusten perusteella päätös valita STILL myös jatkuvaan käyttöön oli helppo. STILL-trukit vakuuttivat toimivuudellaan, ergonomisuudellaan sekä mukavuudellaan päivittäisessä käytössä. Myös Konekeskon toimivat jälkimarkkinointipalvelut vaikuttivat merkittävästi päätökseen.

STILL FM-X14 työntömastotrukit toimivat pinta-alaltaan 33 000 neliömetrin keskusvarastolla hyllyväleissä lavojen liikuttelussa. Valmistajan mukaan STILL FM-X-trukeissa on markkinoiden nopeimmat nosto-, lasku- ja haarukoiden liikuttamistoiminnot. Toimintojen kerrotaan olevan pehmeäliikkeisiä ja hiljaisia, mikä lisää mukavuutta. Konekeskon toimesta kaikkiin trukkeihin asennettiin haarukkakamera, joka helpottaa lavojen nostamista korkealle ja auttaa lavojen tarkkaa sijoittelua hyllyille. Samalla kuljettajan niska säästyy ylimääräiseltä rasitukselta, kun päätä ei tarvitse kallistaa ylöspäin.

STILL EXU-S22 lavansiirtotrukit valittiin keskusvaraston keräilyä varten. Trukkeihin asennettiin Konekeskon korjaamon tekemät pidemmät haarukat, jotka mahdollistavat tavallista kookkaampien huonekalulavojen käsittelyn. STILL EXU-S22 on tukevatekoinen lavansiirtotrukki, joka jousituksen sekä suuren ajonopeuden ansiosta soveltuu erinomaisesti tavaroiden siirtämiseen myös pidemmillä matkoilla.

Indoor Group Oy on ketjukonsepteillaan johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa ja Virossa. Yhtiöön kuuluvat vähittäiskauppaketjut Asko ja Sotka, sohvatehdas Insofa Oy sekä tytäryhtiö Virossa.

Lue seuraavaksi