Uutiset

Työkoneet

Indexator Rototilt Systems vaihtoi nimeä

Rototilt

Indexator Rototilt Systems vaihtaa nimensä virallisesti 1.3.2015 Rototilt Group AB:ksi. Tämän muutoksen, johon ei liity sen suurempaa dramatiikkaa, taustalla on kuitenkin suurempi, pidemmälle tähtäävä päätös tuotekehityksen eteenpäin viemisestä ja määrätietoisesta kansainvälisestä panostuksesta. Yrityksen nimi on lyhyesti Rototilt.

Käytännössä nimenvaihdos ei tuo dramaattisia muutoksia. Yrityksen Y-tunnus on sama, samoin osoite ja puhelinnumero. Verkkosivuston osoite on uusi: www.rototilt.com.

Nimenvaihdos merkitsee jatkuvaa panostusta tulevaisuuteen ja tähtäimessä on laajemmat kansainväliset markkinat. Se, että yritys on samanniminen kuin tuote, helpottaa ja tehostaa tätä panostusta. Nimenvaihdos on luonnollista jatkumoa Indexatorin omistajanvaihdokselle, joka toteutettiin 1.10.2014. Yritysnimi Indexator viittaa nyt pelkästään rotaattoreita valmistavaan Indexator Rotator Systemsiin.

Myös tytäryhtiöt Saksassa, Norjassa ja Kanadassa tekevät saman nimenvaihdoksen ja niiden nimet ovat 1.3.2015 alkaen lyhyesti ja ytimekkäästi Rototilt GmbH, Rototilt AS ja Rototilt Inc. Emoyhtiön nimi on Rototilt Group AB.

Lue seuraavaksi