Uutiset

Työkoneet

Iloiset rekrytointiuutiset Tamtronissa jatkuvat

Joulukuu alkoi Tamtronissa iloisissa merkeissä kun Nokian ja Microsoftin palveluksessa pitkään työskennelleet Ville Laine, 42, ja Jarno Frusti, 41, aloittivat Tamtronin uusina tuotepäälliköinä. He vastaavat kumpikin maailmanlaajuisesti konsernin tuotetarjoomasta itselleen nimetyissä liiketoimintasegmenteissä.

 Automaatiotekniikan diplomi-insinööri Jarno Frustin vastuulle Tamtronissa kuuluvat rautatievaakaratkaisut. Frusti toimi aikaisemmin 18 vuoden ajan Nokian ja Microsoftin palveluksessa matkapuhelimien tuotekehitystehtävissä erilaisissa ohjelmisto- ja laiteprojekteissa, joista viimeisimpänä hän vastasi uusien Lumia-tuotteiden tuotetarjooman määrittelystä ja markkinoille viemisestä.

On mahtavaa antaa osaamispanokseni uudistuvan yrityksen käyttöön. Tamtron on muuttumassa vaakatoimittajasta punnitusratkaisujen palveluntarjoajaksi, ja työssäni pääsen mukaan yrityksen edelleen kehittämiseen sekä hyödyntämään kokemustani asiakaslähtöisestä käyttäjäkokemuksen rakentamisesta laitteistojen ja ohjelmistojen avulla. Tämä oli vahva taustasyy, joka sai minut kiinnostumaan tehtävästä”, kertoo Frusti.

Sähkötekniikan diplomi-insinööri Ville Laine ottaa vastuulleen Tamtronin konevaakojen, kuten pyöräkuormaaja-, materiaalinkäsittely- ja ajoneuvonosturivaakaratkaisujen tuotepäällikkyyden. Yli 16 vuoden kokemus kansainvälisestä tuotekehityksestä Nokian ja Microsoftin leivissä erilaisissa projekti- ja hankejohtamisen tehtävissä on antanut Laineelle erinomaisen näkemyksen ja kokemuksen Tamtronin tuotteiden ja ratkaisujen asiakaslähtöiseen kehittämiseen vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Voimakkaasti teknologiaan, asiakaskokemukseen ja kasvuun panostava Tamtron on kooltaan ketterä, pitkän linjan vakavarainen toimija.

Tamtronissa kiinnostaa erityisesti teollisen internetin tuomat mahdollisuudet punnitusratkaisuissa sekä mahdollisuus laajentaa omaa osaamista tuotehallinnan suuntaan. Myös pienemmän yrityksen tarjoama laajempi toimintakenttä ja parempi näkyvyys kokonaisuuteen motivoivat”, kertoo Laine.

Punnitustiedon hallintatarve kasvaa koko ajan materiaalin käsittelyn ja logistiikkatoimintojen kehittyessä sekä lainsäädännön tiukentuvien vaatimuksen kautta. Vaakojen, mittalaitteiden sekä punnitustiedon hyödyntämiseen kehitettyjen pilvipalvelujen edelläkävijä Tamtron panostaakin vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin, teollisen internetin sovelluksiin sekä asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen.

Tamtron on ennen kaikkea teknologiayritys. Vaakojen ja mittalaiteiden kautta saatava tieto ja sen laadullistaminen sekä hyödyntäminen yritysten toimintojen optimoinnissa ja laajemmissa ekosysteemeissä tuo säästöjä ja turvallisuutta asiakkaillemme eri aloilla. Tuoreet tuotepäällikkömme ovat tärkeässä asemassa Tamtronin tarjooman kehittämisessä yhä asiakaslähtöisempään suuntaan”, kertoo konsernin toimitusjohtaja Mikko Keskinen.

Lue seuraavaksi