Uutiset

Työkoneet

Hyundain uusi Euroopan pääkonttori avattu

Hyundai Construction Equipment Europe piti viralliset pääkonttorinsa avajaiset Belgian Tessenderlossa. Kuten tuoreessa muistissa on, Hyundain maarakennuskonesektori eriytettiin omaksi liiketoiminnakseen huhtikuussa 2017. Tällöin Hyundai julkaisi myös virallisen tavoitteensa olla vuoteen 2023 mennessä yksi TOP 5 -joukkoon kuuluvista

Alain Worp.

konevalmistajista maailmassa. Uudet Euroopan toimitilat palvelevat osaltaan tätä tavoitetta.

Uusi 30 miljoonan euron investoinnin vaatinut kompleksi käsittää kolmekerroksisen toimistorakennuksen, jonka kokonaispinta-ala on 5 400 neliömetriä. Toimistojen yhteydessä olevat näyttely- ja koulutustilat palvelevat jatkossa niin asiakkaita kuin jälleenmyyjiäkin. Näiden lisäksi alueella on 13 000 neliömetrin varaosavarasto, joka tuplaa saatavilla olevien nimikkeiden määrän.

”Uusi pääkonttorimme on mahtava askel Euroopan toiminnoillemme. Kun eriytimme maarakennustoiminnot muusta yhtiöstä, otimme uudet tavoitteet maailmanlaajuisilla konemarkkinoilla. Nyt asiat etenevät uuden pääkonttorimmekin ansiosta varsin nopeasti. Tästä alkaa menestyksekäs polku tulevaisuuteen”, maalaili avajaisissa Euroopan toimintojen johtaja Alain Worp.

Suomen Telakone Oy on Hyundai-maahantuoja Suomessa. Markku ja Topias Rautionmaa osallistuivat avajaisiin ja allaolevat kuvat ovat heidän ottamiaan.

Lue seuraavaksi