Uutiset

Työkoneet

Hyundai ja CNH yhteistyöhön

Tänään 12.9. 2016 on julkaistu kymmenen vuoden mittainen mini- ja midikaivukoneiden valmistussopimus, osapuolina Hyundai Heavy Industries ja CNH Industrial. Sen mukaan HHI valmistaa OEM-sopimuksella neljää minikaivukonemallia CNH:lle. Edelleen sopimus kattaa 10 muun mallin valmistusoikeudet lisenssillä.

Nyt syntyneen sopimuksen avulla HHI laskee tuplaavansa mini- ja midikaivukoneidensa myynnin seuraavan kymmenen vuoden aikana. Ensimmäiset yhteistyökoneet rullaavat ulos Hyundain tehtaan linjalta alkuvuodesta 2017.

Nyt on käynnissä uusien mallien suunnitelu ja joitain olemassaolevia Hyundai-malleja tullaan myös päivittämään.

“Olemme huomanneet, että minikaivukoneiden markkinat ovat paljon vakaammat kuin isojen koneiden vastaavat. Vuosittainen heilahtelu kysynnässä on pientä. Uskomme myös vahvasti kohonneen minikoneiden kysynnän vain edelleen kasvavan tulevina vuosina. Sopimus on win-win tilanne molemmille osapuolille. CNH:lla on kaksi vahvaa brändiä: Case ja New Holland, mikä on omiaan vahvistamaan tulevaa yhteistä liiketoimintaamme”, tiivistää HHI:n rakennuskonedivisioonan toimitusjohtaja S.G.Rhee.

“Tulevasta yhteistyöstä hyötyvät myös HHI:n jälleenmyyjät kautta Euroopan, sillä mallisto kasvaa ja päivittyy tarjoamaan entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme”, jatkaa HHI:n Euroopan toimintojen johtaja J.C.Jung.

Lue seuraavaksi