Uutiset

Työkoneet

HRE luottaa KH-Koneiden tuotteisiin

Iittalalainen Hämeen Rakennusentisöinti Oy (HRE) on monialainen kivi- ja saneeraustöiden yritys, jonka erityisosaamisaloja ovat raskas kivirakentaminen, kiviasennukset, kivirakenteiden saneeraukset ja rakennusentisöinnit sekä -saneeraukset. Työkoneissa HRE luottaa KH-Koneiden edustamiin merkkeihin; Yanmariin ja Krameriin.

KH-Koneiden Jukka Heiskala seuraa vierestä, kun Hämeen Rakennusentisöinnin Jarkko Hjelt esittelee pihakivien ja -laattojen asennukseen hankkimaansa Nimatech-alipainetarrainta. Tarrain on asennettu 5,5-tonnisen Yanmarin puomin päähän.

Nelipyöräohjauksella olevalla Kramerin 750 -pyöräkuormaimella sujuvat tasaustyöt sekä suhteellisen painavien kivilavojen siirtelyt näppärästi ahtaallakin työmaalla. Kramerin puikoissa Petri Alamartin.

Viimeisimmät Hämeen Rakennusentisöinnin hankinnat ovat hollantilaiset Nimatech Vacuum -alipainetarraimet, joilla pihalaattojen ja -kivien ladonta voidaan tehdä koneellisesti kivimiehen selkää rasittamatta. Isommalla tarraimella saadaan nostettua kerralla kuusi laattaa ja tehtyä tarvittaessa myös laattojen lomitus. Yhden imukupin nostokyky on 200 kg, mutta tällä kerralla kivet painoivat vain 35 kg kappale.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi