Uutiset

Työkoneet

Honkajoki Worksille uusi isäntä

Kotimaisia laatutuotteita

Honkajoella työlaitteita valmistava Honkajoki Works Oy on siirtynyt Toni Laitolahden omistukseen 1.4.2018. Laitolahti, joka on työskennellyt yrityksessä vuodesta 2001 alkaen, osti yrityksen osakkeet Tauno ja Mikko Heinolalta.

”Tutut tuotteet, tutut asiakkaat ja yhteistyökumppanit ja ammattitaitoinen henkilökunta helpottivat yrittäjyyteen ryhtymistä”, sanoo Toni Laitolahti. Honkajoki Works työllistää 14 henkilöä, jotka valmistavat vuositasolla noin 700 erilaista työlaitetta asiakkailleen. ”Tuotekehitykseen panostetaan jatkossa vielä enemmän”, kertoo Laitolahti. ”Räätälöinti on yksi avainsana, valmistamme tuotteet asiakkaiden tarpeiden mukaan alusta loppuun, ja kaikki tehdään suorasta levystä täällä Honkajoella”.

”Toni on ollut meille Honkajoki Worksin luottohenkilö jo vuosien ajan, joten pääsimme mielestämme molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun hyvässä hengessä, ” toteaa Tauno Heinola. ”Toiminnan jatkuminen juuri Honkajoella oli kaikille osapuolille tärkeää ja sekin edesauttoi kaupan syntymistä. Tauno ja Mikko Heinola toivovat Honkajoki Worksille menestystä uuden isännän ohjauksessa.” 

Lue seuraavaksi