Uutiset

Työkoneet

Hitachi ja Mecalac OEM–sopimukseen

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) ja Mecalac Baumaschinen GmbH (Mecalac) ovat solmineet sopimuksen yhteistyöstä. Mecalac  tulee valmistamaan Hitachille kompakteja, runko-ohjattuja pyöräkuormaajia kokoluokkiin 4,9-5,4 tonnia. Hitachin värein ja tunnuksin myytäviä malleja on kolme: ZW65-6, ZW75-6 ja ZW95-6. Stage IIIB-vaiheen koneet valmistetaan Mecalacin tehtaalla Saksan Büdelsdorfissa.

“HCME:n strategiana on tarjota asiakkaille, nykyisille ja tuleville, luotettavia ratkaisuja sekä parasta teknologiaa, mitä markkinoilta löytyy”, sanoo HCME:n toimitusjohtaja Moriaki Kadoya.

Kaikissa malleissa on monopuomi, joka antaa näkyvyyttä eteenpäin. Korkeus on alle 2.5 metriä, joten kompaktit koneet soveltuvat kulkemaan ahtaissa tiloissa.

”Olemme juuri päivittäneet tämän kokoluokan koneemme nykyteknologian antamin mahdollisuuksin ja ne tarjoavat markkinoiden huippuominaisuudet ja muotoilun. Yhteistyö HCME:n kanssa todistaa sen, että pyöräkuormaajiamme arvostetaan myös Hitachin puolesta”, kehaisee Mecalac Groupin toimitusjohtaja Henri Marchetta.

Lue seuraavaksi