Uutiset

Työkoneet

Hidromek hakee lisää kasvua

Turkista tuleva Hidromek kasvaa laajentuvan tuotevalikoiman ja laadukkaiden tuotteiden kautta. Baumassa yritys esitteli mm. uuden 50 tonnin kaivukoneen HMK 490 LC HD, joka on malliston järein kone. Sen voimanlähteenä on Isuzu-dieselmoottori (260 kW).

Jos nyt kaivukonemallistoon esiteltiin uutuuksia raskaampaan päähän, niin jatkossa tuotevalikoima on laajenemassa mm. 6 –10 tonnin kaivukoneisiin, kertoi aluevientijohtaja Wassim Rahim.

Pyöräkuormaajista esillä oli 24 tonnin painoluokkaan sijoittuva HMK 640 WL, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa viime keväänä. Nyt se on tuotannossa ja ensimmäisiä sarjatuotantoversioita aletaan toimittaa asiakkaille.

Hidromekin tuotevalikoima on laaja ja siitä olivat hyvänä esimerkkinä mukana kaivurikuormaajat HMK 102 S ja HMK 62 SS. Isompi HMK 102 S on nelipyöräohjattu 10 tonnin painoluokkaan ja pikkuveli HMK 62 SS sopii kompaktin kokonsa myötä vaikka isoille puutarhoille ja vastaaville.

Hidromek on keskittämässä tuotantonsa Ankaraan kolmeen eri tehtaaseen, joista ensimmäinen valmistuu tänä vuonna. Uudet tuotantolaitokset mahdollistavat valmistuskapasiteetin viisinkertaistamisen nykyisestä vuoteen 2020 mennessä.

Kuvassa: Hidromek-koneet tuo Suomeen Honka Trading Oy. Kuvassa Reijo Ylipaasto ja Antti Forma Honka Tradingilta ja Hidromekin aluevientijohtaja Wassim Rahim.

Lue seuraavaksi